native_instruments

Uvjeti korištenja MUZIKER KLUBA

Ovi uvjeti reguliraju članstvo u MUZIKER KLUBU (u daljnjem tekstu „klub“) i odnose između Muziker, a.s., Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, Slovačka Republika, upisan u Trgovački registar Okružnog suda Bratislava I, u odjeljku Sa, spis br. 3337 / B, IČO: 35840773, DIČ: 2021680991, kao operater na jednoj strani (u daljnjem tekstu "operater") i kupca koji koristi usluge kluba (u daljnjem tekstu: "član kluba" ili "član"); sastavni su dio Općih uvjeta poslovanja Operatera.

MUZIKER KLUB

Vjernosni program za klijente MUZIKER KLUB predstavlja sistem pogodnosti za klijente tvrtke Muziker. Pogodnosti vjernosnog programa je moguće koristiti u cijeloj prodajnoj mreži tvrtke Muziker (u web trgovini i klasičnim trgovinama).

Članstvo

Član MUZIKER CLUB-a može postati osoba koja može postati svaka osoba koja u skladu s pravilima navedenim u ovim uvjetima korištenja MUZIKER CLUB posjeduje vjernosnu karticu koju dobiva nakon uspješne registracije članstva putem e-pošte (e-maila). Članstvo se uspostavlja na neodređeno vrijeme kao dio registracije kupca na web stranici operatera ili u nekoj od klasičnih trgovina operatera. Ako kupac odbija članstvo u okviru registracije na web stranici Muziker a.s., klijent označava relevantnu mogućnost neslaganja s članstvom i njegova registracija korisničkog računa će biti realizirana bez članstva u Muziker klubu. Članstvo istječe otkazivanjem registracije ili svjesnim poništenjem sa strane člana ili operatera. Operater zadržava pravo raskinuti članstvo ako je član zloupotrijebio klupska pravila ili ima razloga sumnjati da član pogodnosti kluba koristi za radnje koje nisu u skladu sa zakonom ili za kršenje prava trećih osoba, za pomaganje kod kaznenog djela ili ako ima osnovanu sumnju da usluge kluba koristi druga osoba od registrirane osobe. Posljedica prekida čklanstva je gubitak svih rezerviranih bodova i bodova u dispoziciji i deaktivacije vjernosne kartice. Članstvo u klubu, kartica vjernosti i klupske pogodnosti nisu prenosivi. Registracija za retroaktivno članstvo u klubu ili traženje retroaktivnih klupskih pogodnosti nije dopuštena. Kartica vjernosti se ne prodaje zasebno.

Pogodna kupnja za skupljene bodove

Prilikom kupnji član kluba skuplja odgovarajući broj bodova koji pripadaju svakom artiklu. Osvojeni bodovi predstavljaju financijsku kreditnu mogućnost koja se može iskoristiti za buduće kupnje u skladu s ovim uvjetima i odredbama. Odgovarajući broj bodova dobiven kupnjom vidljiv je na detaljima proizvoda u katalogu kao i u košarici web trgovine.
Preduvjet za osvajanje bodova prilikom kupnje robe na daljinu (prodaja putem Interneta) je članstvo u klubu, vlasništvo vjernostne kartice kluba, registracija na korisnički ralun kupca na web stranici www.muziker.com, realizacija kupnje preko korisničkog računa kupca i istaknuta pozitivna vrijednost bodova u pojedinostima artikla proizvoda u katalogu proizvoda na www.muziker.com. Nije moguće osvojiti i koristiti istovremeno u istoj narudžbi.
Ako je konačna cijena nastala po dogovoru između Muzikera i člana kuba, ili individualne korekcije cijene za člana kkuba, član kluba nema pravo na bodove. Ako je član kluba iskoristio kupon za popust za konkfretan proizvod ili za cijelu narudžbu, za taj proizvod ili narudžbu neće osvojiti bodove.
Prilikom kupnje preko web trgovine, osvojeni bodovi se pripisuju članu kluba i postaju dostupni tek nakon isteka roka za odustajanje od ugovora u okviru od 30 dana od kupnje. U slučaju da član koristi dopunsku uslugu produženog roka za odustajanje od ugovora za 30 dana, bodovi su u dispoziciji tek nakon 60 dana od kupnje resp 90 dana. Prilikom kupnje u kasičnoj trgovini, bodovi su dostupni odmah. Aktualno stanje bodova u dispoziciji je prikazano u korisničkom računu, ili na računu prilikom kupnje u klasičnoj trgovini. Ako član kluba ne realizira novu kupnju u okviru 6 mjeseci od zadnje kupnje, propada 50% bodova.
Prilikom kupnje član kluba može odabrati koliko će bodova iskoristiti za kupnju. Ukuppan iznos u košarici će biti smanjen za odabrani broj bodova. 100 bodova je ekvivalent za 7 kn. Koristiti ćemo aktualan tečaj za konvertiranje tvoje valute. Bodovima je moguće uplatiti cijeli iznos na narudžbi.
Korištenje bodova je moguće samo za kupnju u web trgovini, nije ih moguće korstit za kjupnju u klasičnim trgovinama.

Produženi rok za odustajanje od ugovora od 30 dana (povrat robe bez obrazloženja)

Član Kluba ima pravo na produženi 30-dnevni rok za odstupanje od ugovora od zakonskog 14-dnevnog. Tijekom ovog produženog roka može iskoristiti svoje pravo na povrat robe bez obrazloženja. Ovo pravo se odnosi samo na neoštećenu robu u originalnom pakiranju. Ako se prilikom tehničke kontrole kod operatera ne ustanovi promjena stanja robe, operater će izdati bon u cijeni robe prema računu za kupljenu robu i koji član kluba može koristiti isključivo za sljedećiu kupnju. Odstupanje od ugovora u produženom roku ne vrijedi za proizvode koji su navedeni u odredbama o odbijanju prava na odstupanje od ugovora u Općim uvjetima kupnje operatera.

Produženo 3 godišnje jamstvo za robu

Članstvo u klubu omogućava primjenu produženog trogodišnjeg jamstva na novu robu iz asortimana operatera. Ovo se pravo ne odnosi na potrošni materijal, sitni potrošni materijal, pokvarljivu robu ili novu robu koja je uređena odgovarajućim odredbama jamstvenih uvjeta i odredbi jamstva. U slučaju složenije tehničke dijagnostike ili popravka robe, rok za rješavanje reklamacije na proizvod može biti duži od 30 dana. Ako se tijekom produljenog jamstvenog roka pojave oštećenja proizvoda koja se mogu otkloniti, a kvar nije isključen iz jamstva, operator će kvar otkloniti o svom trošku. Ako se tijekom produljenog jamstvenog roka utvrdi kvar proizvoda koji se ne može otkloniti, operator neće vratiti cjelokupnu cijenu članu kluba, već će rješiti reklamaciju bona na preostalu vrijednost reklamirane rob. Ovaj bon služi za sljedeću kupnju. Ostale odredbe Općih uvjeta jamstav ostaju bez promjene.

Kupnja na posebnim popustimaza odabrane proizvode i usluge

Član kluba ima mogućnost kupnje odabranih proizvoda i usluga po ekskluzivno pogodnim cijenama.

Završne odredbe

Član kluba registriran kao pravna osoba u klubu nema pravo na produženo trogodišnje jamstvo za robu i 30-dnevni rok produženi rok za odustajanje od ugovora (povrat robe bez obrazloženja).
Nakon odustajanja od ugovora, član kluba nema pravo na povrat veće financijske vrijednosti od one koja je navedena na računu za kupljenu robu, odnosno nema pravo na povrat unovčenih bodova u novčanom ili nenovčanom obliku. Rezervirani bodovi osvojeni za kupnju robe koju je član kluba vratio u roku od 30 dana na osnovu odustajanja od ugovora, će biti izbrisani iz korisničkog računa.
Aktualan popis pogodnosti objavljen je na web stranici operatera. Minimalan opseg pogodnosti je utvrđen je u ovim uvjetima i odredbama. Član Kluba prima na znanje da se lista pogodnosti može vremenom promijeniti.
Operater nije odgovoran za ograničavanje koriđtenja usluga kluba iz razloga trećih strana (npr. poslovnog partnera operatora), iz razloga koji su se dogodili neovisno o volji i / ili radnji operatera. Operater ima pravo privremeno obustavitikorištenje kluba, a da se takvo suspendiranje ne smatra kršenjem obaveza operatera, iz razloga sigurnosti, više sile (okolnosti koje su neovisne o volji operatera i i operater ne može na njih utjecati), odluke nadležnog tijela javne vlasti o obavljanju popravaka i radova potrebnih za rad, reviziju ili održavanje tehničke opreme koja omogućuje djelovanje kluba. Operater će obavijestiti člana kluba o suspenziji kluba putem obavijesti istaknute na web stranici www.muziker.hr.Operator ne snosi odgovornost za štetu nastalu zloupotrebom vjernosne kartice.
Operater zadržava pravo promjene ovih pravila.
Ovi uvjeti vrijede i vrijede od 22.9.2019
© 2004-2020 Muziker | Uvjeti korištenja MUZIKER KLUBA
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati