Odaberi državu za dostavu paketa

cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Profesionalna korisnička podrška

U Muzikeru želimo da klijent osjeti snagu kvalitete usluge već od prvog kontakta. Velik asortiman proizvoda vas može oduševiti, ali prava dodanavrijednost je kvaliteta usluga i briga za klijenta. Kontakt sa živim čovjekom ne može nadomijestiti robot.

Naša korisnička podrška se satoji stručnjaka iz različitih segmenata i zabavnih aktivnosti, od glazbenih instrumenata, golfa, planinarenja, zimskih sportova, ribolova, vodenih sportova, biciklizma do stručnjaka za razne tehničke uređaje. Članovi tima su izvorni govornici ili stručnjaci u svojim jezicima, tako da mogu profesionalno komunicirati na različitim europskim jezicima i mogu udovoljiti različitim zahtjevima kupaca trgovina u 26 zemalja EU.

S klijentima komuniciramo putem brzog internetskog chata, telefona ili e-maila. Možemo im pomoći u odabirzu proizvoda, usporediti njihove opcije i parametre, kompatibilnost s drugim proizvodima, savjetovati pri odabiru. Naravno, tu su i dodatne informacije o obradi narudžbe, plaćanju, isporuci pošiljke ili trenutnom stanju reklamacija.