cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Profesionalna korisnička podrška

U Muzikeru želimo da klijent osjeti snagu kvalitete usluge već od prvog kontakta. Velik asortiman proizvoda vas može oduševiti, ali prava dodanavrijednost je kvaliteta usluga i briga za klijenta. Kontakt sa živim čovjekom ne može nadomijestiti robot.

Naša korisnička podrška se satoji stručnjaka iz različitih segmenata i zabavnih aktivnosti, od glazbenih instrumenata, golfa, planinarenja, zimskih sportova, ribolova, vodenih sportova, biciklizma do stručnjaka za razne tehničke uređaje. Članovi tima su izvorni govornici ili stručnjaci u svojim jezicima, tako da mogu profesionalno komunicirati na različitim europskim jezicima i mogu udovoljiti različitim zahtjevima kupaca trgovina u 26 zemalja EU.

S klijentima komuniciramo putem brzog internetskog chata, telefona ili e-maila. Možemo im pomoći u odabirzu proizvoda, usporediti njihove opcije i parametre, kompatibilnost s drugim proizvodima, savjetovati pri odabiru. Naravno, tu su i dodatne informacije o obradi narudžbe, plaćanju, isporuci pošiljke ili trenutnom stanju reklamacija.

  
  
  
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati