cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Blog

Kako odabrati gitarski efekt
Kako odabrati gitarski efekt
19.09.2023 Glazba
Pedalski efekti su manje ili veće kutijice koje su predmetom nekad nekad čak neodoljive čežnje glazbenika – odkada je prvi od efekata ugledao svjetlo dana 1962. godine. Od tada je naravno prišlo nešto vremena i danas ih je toliko da se u nima ne snalaze ni najveći profesionalci. Kako odabrati taj koji će savršeno nadopunjavati vašu gitrasku osobnost? Proučimo taj problem zajedno.
Kako odabrati ukulele

Kako odabrati ukulele

18.09.2023 Glazba
Ukulele je mali instrument velikih mogućnosti i upravo zato je tako omiljen. Danas je ovih amlih instrumenata tolika da je zaista lako izgubiti se u velikoj pobnudi modela, veličine i izrade. I zato smo za vas pripremili vodič, koji će vam pomoći razumjeti osnovne pojmove i osobine pojedinih modela.
Kako odabrati elektricnu gitaru

Kako odabrati elektricnu gitaru

Aktualizirano 04.09.2023 Glazba
Stratocasteri, Telecasteri, LP, V, SG, Superstratocasteri, semiakustične, Jazzmastrovi, Jaguari i druge zvijeri. Električne gitare su raznih oblika, vrsta drveta, pick upa, kobilica, boja i drugih stavri da je na početku dobro ako se u svemu tome ne izgubite. Nemojte se bojati, rado ćemo vam pomoći prilikom izbora vaše nove elktrične giitare. Prvo moramo saznati kakav instrument zapravo tražite.
Kako naučiti svirati gitaru: Vodič za početnike

Kako naučiti svirati gitaru: Vodič za početnike

Aktualizirano 24.07.2023 Glazba
Uživaš u glazbi i želiš znati kako naučiti svirati gitaru? Istina je da je učenje sviranja glazbenog instrumenta općenito dugotrajan proces. U ovu slobodnu aktivnost moraš uložiti puno vremena i energije. Međutim, ako znaš osnove i nekoliko praktičnih savjeta, sve može biti puno lakše. Imamo jednostavan vodič za tebe da saznaš kako svirati gitaru.
Kako odabrati golf lopticu prema iskustvu igrača?

Kako odabrati golf lopticu prema iskustvu igrača?

Aktualizirano 26.05.2023 Golf
Bilo da si tek počeo igrati golf ili imaš iza sebe stotine udaraca, pravilno odabrana loptica povećava tvoj uspjeh i poboljšava iskustvo igre. S nama pogledaj što trebaš znati o golf lopticama i nauči kako odabrati golf lopticu prema tvojoj razini vještine.
Kako odabrati štapove za nordijsko hodanje

Kako odabrati štapove za nordijsko hodanje

21.03.2023 Outdoor
Nordijsko hodanje ili nordic walking nije brzo hodanje ili planinarenje, već zasebna disciplina u kojoj se koriste posebni štapovi za nordijsko hodanje. Da li su ti poznati pozitivni učinci ovog sporta i znaš na što se usredotočiti pri odabiru pravih štapova?
Kako odabrati studijski monitor

Kako odabrati studijski monitor

09.02.2023 Audio
Stujski monitori su osnovna oprema svakog profesionaknog ili kućnog studija za snimanje glazbe. Studijski monitori visoke kvalitete moraju vjerno i bez ukrasa odražavati snimljeni zvuk i nezamjenjivom su pomoći prilikom miksanja glazbenih snimaka.
Kako odabrati akustičnu gitaru

Kako odabrati akustičnu gitaru

03.02.2023 Glazba
Akustične gitare mogu na prvi pogled izgledati skoro isto. Tek nakon kratke analize ćete biti iznenađeni kako se jedna od ruge mogu razlikovati. Ako prilikom odabira svoje prve gitare trebate savjet, možete računati s pomoćnom rukom sa naše strane.
Kako odabrati pancerice

Kako odabrati pancerice

06.10.2022 Skijanje
To zapravo nisu prave cipele, hoda se u njima teško. Isto kao bez skija i vezova se bez njih ne može skijati. U kombinaciji s vezovima fiksiraju nogu na skijama o štite od zime, vlage i povreda. U nepogodnim pancericama noga trpi, zato birajmo zaista pažljivo.
Kako odabrati skije

Kako odabrati skije

06.10.2022 Skijanje
Pravu dužinu i oblik skija nije dobro podcijeniti. Neispravno odabrane skije mogu dovesti do izražajnog diskomforta prilikom skijanja ili čak uzrokovati ozljedu. Prilikom odabira treba misliti ne samo na teren, nego i na sposobnosti skijaša, skijašku tehniku i stil skijanja. Pogledajmo osnovne faktore kod odabira skija.
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati