cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Blog

Kako odabrati bicikl
Kako odabrati bicikl
Aktualizirano 16.02.2024 Biciklizam
Počinje biciklistička sezona, a ti još nemaš svoj bicikl? Savjetovati ćemo te kako odabrati bicikl prema visini ili vrsti terena, kako odabrati pravi bicikl za dijete, muškarca, ženu. Tražiš li moderan gradski bicikl, tuniran cestovni ili brdski bicikl po razumnoj cijeni? Znaš li zašto biciklisti vole bicikle s jednom brzinom i na što treba paziti kada kupuju električni bicikl? Nastavi čitati.
Sve bitno o LP pločama

Sve bitno o LP pločama

13.02.2024 Audio
U članku ćete pročitati o povijesti i nastanku vinilnih ploča, njezi koju zahtijevaju, kako pravilno postaviti gramofon i kako čuvati svoju kolekciju da vam traje godinama. Naučit ćete ponešto o snimanju i masteringu ploča, a završit ćemo s najvećim praznikom vinila – Record Store day.
Kako odabrati paddleboard

Kako odabrati paddleboard

13.02.2024 Paddleboarding
Paddleboarding je rođen negdje oko 1940. godine kao zabava za surfere na Havajskim otocima. Međutim, na ideju Stand Up Paddling (skraćeno SUP) na dasci za surfanje su došli je urođenici Uskršnjeg otoka mnogo ranije. Otprilike od 2010. njegova se popularnost širi raketnom brzinom i bez pretjerivanja je trenutno jedan od najbrže razvijajućih se vodenih sportova. Njegova čar je u jednostavnosti. Čitajte dalje i saznat ćete kako odabrati pravu dasku za veslanje.
Kako odabrati elektricnu gitaru

Kako odabrati elektricnu gitaru

Aktualizirano 04.09.2023 Glazba
Stratocasteri, Telecasteri, LP, V, SG, Superstratocasteri, semiakustične, Jazzmastrovi, Jaguari i druge zvijeri. Električne gitare su raznih oblika, vrsta drveta, pick upa, kobilica, boja i drugih stavri da je na početku dobro ako se u svemu tome ne izgubite. Nemojte se bojati, rado ćemo vam pomoći prilikom izbora vaše nove elktrične giitare. Prvo moramo saznati kakav instrument zapravo tražite.
Kako naučiti svirati gitaru: Vodič za početnike

Kako naučiti svirati gitaru: Vodič za početnike

Aktualizirano 24.07.2023 Glazba
Uživaš u glazbi i želiš znati kako naučiti svirati gitaru? Istina je da je učenje sviranja glazbenog instrumenta općenito dugotrajan proces. U ovu slobodnu aktivnost moraš uložiti puno vremena i energije. Međutim, ako znaš osnove i nekoliko praktičnih savjeta, sve može biti puno lakše. Imamo jednostavan vodič za tebe da saznaš kako svirati gitaru.
Kako odabrati golf lopticu prema iskustvu igrača?

Kako odabrati golf lopticu prema iskustvu igrača?

Aktualizirano 26.05.2023 Golf
Bilo da si tek počeo igrati golf ili imaš iza sebe stotine udaraca, pravilno odabrana loptica povećava tvoj uspjeh i poboljšava iskustvo igre. S nama pogledaj što trebaš znati o golf lopticama i nauči kako odabrati golf lopticu prema tvojoj razini vještine.
Kako odabrati štapove za nordijsko hodanje

Kako odabrati štapove za nordijsko hodanje

21.03.2023 Outdoor
Nordijsko hodanje ili nordic walking nije brzo hodanje ili planinarenje, već zasebna disciplina u kojoj se koriste posebni štapovi za nordijsko hodanje. Da li su ti poznati pozitivni učinci ovog sporta i znaš na što se usredotočiti pri odabiru pravih štapova?
Kako odabrati studijski monitor

Kako odabrati studijski monitor

09.02.2023 Audio
Stujski monitori su osnovna oprema svakog profesionaknog ili kućnog studija za snimanje glazbe. Studijski monitori visoke kvalitete moraju vjerno i bez ukrasa odražavati snimljeni zvuk i nezamjenjivom su pomoći prilikom miksanja glazbenih snimaka.
Kako odabrati akustičnu gitaru

Kako odabrati akustičnu gitaru

03.02.2023 Glazba
Akustične gitare mogu na prvi pogled izgledati skoro isto. Tek nakon kratke analize ćete biti iznenađeni kako se jedna od ruge mogu razlikovati. Ako prilikom odabira svoje prve gitare trebate savjet, možete računati s pomoćnom rukom sa naše strane.
6 razloga zašto početi s paddleboardingom

6 razloga zašto početi s paddleboardingom

23.10.2022 Paddleboarding
Povijest ovog vodenog sporta doduše seže samo do 1940. godine, njegova popularnost stalno raste. Zabaviti se njim možete u svakoj dobi. Upoznajte se s pogodnostima paddleboardinga i saznajte mogućnosti kako poboljšati zdravlje i kondiciju, kao i godišnji odmor na moru, jezeru ili rijeci učiniti zanimljivijim.