Odaberi državu za dostavu paketa

Blog

Odmjeri okvir i odaberi pravu veličinu bicikla

Odmjeri okvir i odaberi pravu veličinu bicikla

Aktualizirano 20.03.2024 Biciklizam
Kupuješ novi bicikl i ne znaš točno koju veličinu odabrati? Savjetovati ćemo te kako izmjeriti veličinu okvira i što još trebaš znati da bi tvoj odabrani bicikl odgovarao.
Postigni formu: Zašto početi voziti bicikl?

Postigni formu: Zašto početi voziti bicikl?

Aktualizirano 20.03.2024 Biciklizam
Ne voliš pogled u ogledalo? Želiš izgubiti kilograme dobivene preko zime, ali ne znaš kako to učiniti? Pokušaj smršaviti na biciklu! Evo nekoliko razloga zašto je biciklizam ono pravo.
Kako odabrati planinarski ruksak

Kako odabrati planinarski ruksak

07.03.2024 Outdoor
Ne preporučuje se po planinama hodati bez opreme, ali svaki nepotrebni kilogram u pješačenju boli duplo. Što još spakirati u ruksak je više beskrajna je dilema. Pažnja mora biti posvećena ne samo sadržaju opreme, već i samom ruksaku. Prilikom odabira potrebno je uzeti u obzir duljinu rute, vrstu planinarske aktivnosti, vrijeme, odgovarajući obujam, i je li ruksak namijenjen muškarcu ili ženi.
Kako odabrati planinarske cipele

Kako odabrati planinarske cipele

29.02.2024 Outdoor
Neprikladne planinarske cipele kvare doživljaj svakog izleta. Prilikom odabira misli na teren, vrijeme, dužinu izleta i težine rute. Znaš li kada su prikladni niski gležanj ili visoke planinarske cipele? Što učiniti da ruta ne postane mučenje? Nastavi čitati.
Kako odabrati bicikl

Kako odabrati bicikl

Aktualizirano 16.02.2024 Biciklizam
Počinje biciklistička sezona, a ti još nemaš svoj bicikl? Savjetovati ćemo te kako odabrati bicikl prema visini ili vrsti terena, kako odabrati pravi bicikl za dijete, muškarca, ženu. Tražiš li moderan gradski bicikl, tuniran cestovni ili brdski bicikl po razumnoj cijeni? Znaš li zašto biciklisti vole bicikle s jednom brzinom i na što treba paziti kada kupuju električni bicikl? Nastavi čitati.
Kako odabrati paddleboard

Kako odabrati paddleboard

13.02.2024 Paddleboarding
Paddleboarding je rođen negdje oko 1940. godine kao zabava za surfere na Havajskim otocima. Međutim, na ideju Stand Up Paddling (skraćeno SUP) na dasci za surfanje su došli je urođenici Uskršnjeg otoka mnogo ranije. Otprilike od 2010. njegova se popularnost širi raketnom brzinom i bez pretjerivanja je trenutno jedan od najbrže razvijajućih se vodenih sportova. Njegova čar je u jednostavnosti. Čitajte dalje i saznat ćete kako odabrati pravu dasku za veslanje.
Sve bitno o LP pločama

Sve bitno o LP pločama

13.02.2024 Audio
U članku ćete pročitati o povijesti i nastanku vinilnih ploča, njezi koju zahtijevaju, kako pravilno postaviti gramofon i kako čuvati svoju kolekciju da vam traje godinama. Naučit ćete ponešto o snimanju i masteringu ploča, a završit ćemo s najvećim praznikom vinila – Record Store day.
Kako odabrati elektricnu gitaru

Kako odabrati elektricnu gitaru

Aktualizirano 04.09.2023 Glazba
Stratocasteri, Telecasteri, LP, V, SG, Superstratocasteri, semiakustične, Jazzmastrovi, Jaguari i druge zvijeri. Električne gitare su raznih oblika, vrsta drveta, pick upa, kobilica, boja i drugih stavri da je na početku dobro ako se u svemu tome ne izgubite. Nemojte se bojati, rado ćemo vam pomoći prilikom izbora vaše nove elktrične giitare. Prvo moramo saznati kakav instrument zapravo tražite.
Kako naučiti svirati gitaru: Vodič za početnike

Kako naučiti svirati gitaru: Vodič za početnike

Aktualizirano 24.07.2023 Glazba
Uživaš u glazbi i želiš znati kako naučiti svirati gitaru? Istina je da je učenje sviranja glazbenog instrumenta općenito dugotrajan proces. U ovu slobodnu aktivnost moraš uložiti puno vremena i energije. Međutim, ako znaš osnove i nekoliko praktičnih savjeta, sve može biti puno lakše. Imamo jednostavan vodič za tebe da saznaš kako svirati gitaru.
Kako odabrati golf lopticu prema iskustvu igrača?

Kako odabrati golf lopticu prema iskustvu igrača?

Aktualizirano 26.05.2023 Golf
Bilo da si tek počeo igrati golf ili imaš iza sebe stotine udaraca, pravilno odabrana loptica povećava tvoj uspjeh i poboljšava iskustvo igre. S nama pogledaj što trebaš znati o golf lopticama i nauči kako odabrati golf lopticu prema tvojoj razini vještine.