cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Audio Video Tech

Članci s bloga

Sve bitno o LP pločama

Sve bitno o LP pločama

13.02.2024 Audio
U članku ćete pročitati o povijesti i nastanku vinilnih ploča, njezi koju zahtijevaju, kako pravilno postaviti gramofon i kako čuvati svoju kolekciju da vam traje godinama. Naučit ćete ponešto o snimanju i masteringu ploča, a završit ćemo s najvećim praznikom vinila – Record Store day.
Kako odabrati studijski monitor

Kako odabrati studijski monitor

09.02.2023 Audio
Stujski monitori su osnovna oprema svakog profesionaknog ili kućnog studija za snimanje glazbe. Studijski monitori visoke kvalitete moraju vjerno i bez ukrasa odražavati snimljeni zvuk i nezamjenjivom su pomoći prilikom miksanja glazbenih snimaka.
Kako odabrati gramofon

Kako odabrati gramofon

04.10.2022 Audio
Slušanje ploča ponovno je u modi, a svaka gramofonska ploča može biti početak buduće kolekcije. Međutim, ulaznica za društvo audiofila je pravi gramofon. Što današnji gramofoni mogu, kako se ne izgubiti u ponudi tipova i opcija? Znaš li kako pravilno postaviti gramofon, koji uređaj može digitalizirati LP zapise i zašto najskuplji uređaji imaju najmanje opreme? Pročitaj kako bi saznao sve što trebaš znati o gramofonima.