cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Kontakt

Prije nego što nam se javiš s kakvim upitom, možda ne bi bilo loše da baciš pogled na stranicu Često postavljana pitanja. Tamo ćeš pronaći korisne informacije o narudžbama, dostavi, reklamacijama, povratima i drugim važnim temama. Svo upit tako možeš riješiti odmah – bez čekanja na vezu ili odgovor.

FAQ – Često postavljana pitanja 
Web trgovina i korisnička podrška

Ako imaš pitanja, pitaj. Prije nego što nas kontaktiraš provjeri odgovor u često postvljanim pitanjima.

Informacije u vezi proizvoda i narudžbi

Chat na našoj web stranici, e-pošta, telefon ili Facebook – ovo su kanali putem kojih će ti u korisničkoj podršci pristupiti tim pametnih i voljnih ljudi koji će ti rado pomoći da odabereš pravi proizvod za sebe ili prijatelja ili te uputiti u slučaju problema s narudžbom ili plaćanjem.

Na tehnička pitanja o proizvodima dobiti ćeš utemeljene odgovore od profesionalaca u određenoj branši. Radujemo se tvojim pitanjima!

Radno vrijeme (bez praznika): Besplatni pozivi (pon - pet 09:00-17:00)

Pohvale i primjedbe

Jesi li izuzetno zadovoljan obradom narudžbe ili si uz narudžbu neočekivano dobio i poklon? Možda se dogodilo nešto što je izazvalo tvoje nezadovoljstvo?

Zadovoljstvo naših kupaca naš je prvi prioritet, stoga nam pošalji povratne informacije. Komplimenti nas vesele, a konstruktivna kritika tjera naprijed!

Reklamacije i povrat robe

Reklamacije

Je li proizvod koji si naručio neispravan ili je pokvaren? Jesmo li ti poslali pogrešan proizvod, je li pošiljka stigla nepotpuna ili uopće nije isporučena? U tom slučaju to se mora odmah prijaviti putem našeg obrasca za pritužbe. Naši kolege u odjelu reklamacija učinit će sve da se ova situacija riješi na tvoje zadovoljstvo!

Radno vrijeme (bez praznika):   PON - PET 9:00 - 17:00  

Povrat robe (odustajanje od ugovora)

Nisi zadovoljan kupljenom robom? Od ugovora možeš odustati u roku od 14 dana. Ovaj rok počinje teći od trenutka kada ti osobno ili osoba koju odrediš preuzme robu. Pravo na odustanak od ugovora odnosi se samo na kupnju u e-trgovini Muziker, a.s. i ne odnosi se na kupnju u mreži naših fizičkih trgovina. Ako si član kluba Muziker, imaš pravo na produljeni rok za odustajanje od ugovora, odnosno 30 dana od primitka robe. Kupuješ li kao tvrtka, također možeš odustati od ugovora u roku od 14 dana od primitka robe.

Radno vrijeme (bez praznika):   PON - PET 9:00 - 17:00  

Trgovine

Gitare, bubnjevi, jakne, vesla, LP ploče i još mnogo toga. Sve te stvari možeš isprobati fizički i kupiti u našim trgovinama. Naše obučeno osoblje svakako će ti dati izvrsne savjete i uputiti te na pravi način kako bi bio 100% zadovoljan svojom kupnjom. Naše trgovine služe i kao točke dostave za tvoju narudžbu iz e-trgovine. Stoga ne oklijevaj i posjeti nas!

Prikaži trgovine
Business

U Muzikeru nudimo stotine tisuća proizvoda i tisuće različitih brendova. Ali naše je skladište dovoljno veliko da primi druge nove proizvode koji će ljudima donijeti radost. Ako ste proizvođač ili distributer proizvoda za aktivno slobodno vrijeme i želite da vaš asortiman bude uključen u Muzikerovu ponudu kupcima, možete nam pisati na ovu adresu.

Marketing

Želimo upakirati dobar osjećaj u svaku kutiju koju pošaljemo iz našeg skladišta i svaku kupnju u trgovini. Naš marketinški tim je tu kako bi osigurao da kupci znaju da je Muziker pravi izbor. Svaki naš klijent je jedinstven, stoga nastojimo stvoriti atmosferu u kojoj će se svi osjećati ugodno. Mi komuniciramo ono što želimo reći slikama, tekstom, videom i šalama. Stvaramo zajednicu kupaca kojima je Muziker omiljeni brend i trgovina kojoj se rado vraćaju.

People and Culture

Kao što ime govori, naš je odjel posvećen ljudima i korporativnoj kulturi. Svaku tvrtku prvenstveno čine ljudi, zato znamo da oni koji su zadovoljni i motivirani tjeraju naprijed ne samo sebe, već i cijeli Muziker. Mi smo tu da ih saslušamo, posavjetujemo ili uputimo na pravi put. Mi nismo tradicionalni HR koji poznaješ iz većine tvrtki, a koji se bavi potrebnim administrativnim minimumom, tj. uglavnom plaćama, ugovorima ili traženjem ljudi. Naprotiv, mi smo odjel koji svakog kolegu prati na njegovom „životnom“ putu u Muzikeru. Naša misija je sudjelovati u zajedničkom stvaranju okruženja u kojem će naši zaposlenici biti sretni i imati prilike za osobni i karijerni rast - zato nam je tema obrazovanja, dobrobiti i liderstva vrlo važna. Naš rad uključuje i selekciju naših budućih kolega, pa jesi li zainteresiran za rad s nama, rado ćemo te upoznati i pomoći!