cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Program vjernosti Muziker Smile, pun praktičnosti i pogodnosti

Radostan osmijeh odgovara svima, stoga izradi korisnički račun kod nas i postani član programa vjernosti Muziker Smile. Odjednom ćeš imati dobar razlog da budeš sretan. Pročitaj pogodnosti koje sada nudimo našim dragim kupcima i pridruži se ljudima koji hodaju ulicama s osmijehom na licu.

Kako postati član

Čim napraviš korisnički račun na našoj web stranici, automatski postaješ član(ica) programa vjernosti Muziker Smile. Nakon što se registriraš, poslat ćemo ti neprenosivu karticu vjernosti putem e-maila i od tada možeš uživati u pogodnostima koje kod nas imaju samo dragi kupci.

Bodovi za kupnju

Nagradit ćemo te bodovima za kupnju kod nas. Svaki put kad kupiš, osim radosti, dobit ćeš i bodove lojalnosti koje možeš koristiti pri sljedećoj kupnji. Prvo ćemo ih sigurno rezervirati za tebe 30 dana, a zatim ih staviti na tvoj korisnički račun. Ako kupiš dodatnu uslugu „Produljeni povrat” sa svojom robom, tvoji će se bodovi dodati tek nakon tog razdoblja. Ako kupuješ u jednoj od naših trgovina, bodovi će se odmah dodati na tvoj račun.

Preostali bodovi koji ostanu na računu

Trenutni saldo bodova možeš provjeriti u bilo kojem trenutku na stranici na svom računu, na svom osobnom profilu. Ili pitaj osoblje u bilo kojoj Muziker trgovini za te informacije. Svi bodovi koje zaslužiš vrijede do 24 mjeseca od tvoje posljednje kupnje. Nije važno koliko dugo ih imaš ili jesu li već korišteni: nakon svake kupnje počinje novo razdoblje od 24 mjeseca tijekom kojeg će tvoji bodovi vrijediti. Međutim, ako se ne prijaviš na našu stranicu i ne kupiš više od 2 godine, svi nakupljeni bodovi će biti oduzeti.

Plaćanje bodovima

Ako imaš bodove i spremaš se za kupovinu, možeš odrediti koliko vrijednosti svoje narudžbe želiš platiti bodovima. Oni će se "pretvoriti" u novac izravno u tvojoj košarici, a ukupni iznos kupnje bit će smanjen za taj iznos. Također možeš koristiti bodove za plaćanje cijele kupnje ili ih možeš čuvati. Sve ovisi o tebi.

Vraća se do 30 dana

Kod nas razumijemo ako se želiš predomisliti. Svaki član programa vjernosti Muziker Smile ima do dva puta više vremena za povrat robe bez navođenja razloga. Standardno razdoblje je po zakonu 14 dana, ali za članove našeg programa vjernosti Muziker Smile to razdoblje je do 30 dana. Način na koji to funkcionira je da ćemo ti poslati novac za vraćenu robu u roku od 14 dana i u roku od 14 do 30 dana od primitka robe, vratit ćemo ti iznos kupnje u obliku vaučera za sljedeću kupnju. Proizvodi koji se zbog svoje prirode ne mogu vratiti (npr. iz higijenskih razloga) detaljno su opisani u našim uvjetima.

Produljeno trogodišnje jamstvo

Dok običan kupac ima pravo samo na dvogodišnje jamstvo na novu robu, član našeg programa vjernosti može uživati u do 3 godine jamstvenog roka. O našem trošku otklonit ćemo nedostatak na koji se žališ u vrijeme produljenog jamstva. A ako se nedostatak još uvijek ne može otkloniti, od nas ćeš dobiti kupoprodajni bon u preostaloj vrijednosti robe. Produljeno jamstvo ne odnosi se na potrošni materijal, pokvarljivu robu ili novu i nepakiranu robu. Samo kupac koji je krajnji potrošač ima pravo tražiti produljeno jamstvo. Svaku pritužbu rješavat ćemo što je brže moguće, ali u iznimnim slučajevima to može potrajati duže od 30 dana zbog teške dijagnostike ili popravka.


komplete kontrol m32

Podrobnosti o pravilima kluba.