roland competition
Roland TD-1DMK

Roland TD-1DMK

POKLON TORBA SB-B10

Kupi Roland TD-1DMK i osvoji praktičnu torbu za 12 parova palica u vrijednosti 147 Kn.

Roland TD-17

Roland serija TD-17

POKLON TORBA SB-G10

Kupi proizvod iz serije Roland TD-17 i osvoji luksuznu torbu za 12 parova palica u vrijednosti 348 Kn.

Roland TR-08

OSVOJI ROLAND TR-08 COMPOSER

Kupi Roland V-Drums iz serije TD-17, TD-25 ili TD-50 do 31. 3. 2019 i osvoji modernu verziju najslavnije drum machine svih vremena TR-08 Rhythm Composer.


Roland V-Drums TD-1DMK

Ovdje počinje tvoja bubnjarska karijera

drum set
Ako si oduvijek sanjao o tome da ćeš svirati na bubnjevima, Roland TD- 1DMK je idealan instrument koji će ti pomoći razviti talent. Ovaj kompaktan set će ti pružiti cjelovit osjećaj prilikom sviranja. Zahvaljujući patentiranim duplim padovimamarke Roland ćeš potići osjećaj i zvuk kao prilikom sviranja na akustičnim bubnjevima, ali bez buke.
Možeš svirati sa slišalicama da ne ometaš obitelj ili susjede što će dobro doć i prilikom vježbanja u noćnim satima. Zahvaljujući ugrađenoj opciji trening i mogoćnošću priključivanja na softver Melodics ćeš biti iznenađen kako brzo ćeš napredovati.

Kupi Roland TD-1DMK i osvoji praktičnu torbu za 12 parova palica u vriejdnosti 147 Kn

Kupi Roland TD-1DMK

Roland V-Drums serijaTD-17

Postani brže bolji bubnjar

Ako to sa bubnjanjem misliš ozbiljno, potreban ti je set koji odgovara tvojim ambicijama. Serija V-Drums TD-17 će ti omogućiti poboljšavati tehniku sviranja zahvaljujući čemu ćeš brzo napredovati. Kombinacija audio engina TD-50 s novo razvijenim padovima vodi ka, što se tiče cijene dostopnom setu bubnjeva, koja podsjeća sviranje na akustičnim bubnejvima.
Točno kopira pokrete, koorsinaciju i upravljanje rukama i nogama, koju mora znati savladati svaki bubnjar. Ugrađene opcije za trening će omogućiti praćenje tehnike, mjerenje napredovanja i povećanje motivacije. Niej lako postati bolji bubnjar. TD-17 će ti u tome pomoći.
drum set

Kupi proizvod iz serije Roland TD-17 i osvoji luksuznu torbu za 12 parova palica u vrijednosti 348 Kn.

Odaberi iz serije TD-17

Nagradna igra


Osvoji TR-08 Rhythm Composer

roland tr-08
Roland V-Drums su najomiljeniji elektronski bubnjevi, zahvaljujući visokoj kvaliteti, odličnom zvuku i realističnom osjećaju prilikom sviranja. Sada imaš priliku uz njih osvojiti i TR-08 modernu verziju najslavnije drum machine svih vremena.
Što je potrebno učiniti?

Kupi Roland V-Drums iz serije TD-17, TD-25 ili TD-50 u Muzikeru najkasniej do 31.3.2019.

Prilikom kreiranja online narudžbe upiši kod "roland" u polje "Napomena".

Pričekaj na izvlačenje dobitnika.

Dobitnika ćemo kontaktirati outem e-maila najkasnije 3 dana od završetka nagradne igre.

Kupi V-Drums i uključi se
roland tr-08

Roland TR-08 Rhythm Composer druga generacija legende

TR-08 je detaljna i vjerna kopija legendarnog TR-808. Zanmo ga i kao najslavniju i najutjecajniju drum machine svih vremena. I nakon monumentalnog napretka u svijetu glazbe, 808 još uvijek ima velik utjecaj i definira cijele žanrove. omiljen je među glazbenicima i producentima na cijelom svijetu. Pripada najtraženijim glazbenim nstrumentima u povijesti. TR-08 donosi izgled, zvuk i karakter originalnog TR - 808 s nevjerojatnom pšreciznošću u male dimenzije Roland Botique. Radi se spajanju osjećaja za detalj, poštivanja povijesti i moderne praktičnosti i pouzdanosti.
Pravila i uvjeti nagradne igre
© 2004-2019 Muziker | Roland promo 2
Logo muziker
Ak chcete odoberať naše novinky a výhodné ponuky zapnite si prosím notifikcácie
Aktivirati