cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Anker SoundCore Mega

Ponesite zabavu sa sobom kamo god krenuli sa Soundcore Rave Mega Bluetooth zvučnikom za zabavu. Uživajte u do 18 sati glazbe sa svojih uređaja uparenih s Bluetoothom uz svjetlosnu emisiju vođenu ritmom. Ovaj rave party to-go isporučuje do 80 W...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: A3392H11 | ID: 404295

Anker SoundCore Mega

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ponesite zabavu sa sobom kamo god krenuli sa Soundcore Rave Mega Bluetooth zvučnikom za zabavu. Uživajte u do 18 sati glazbe sa svojih uređaja uparenih s Bluetoothom uz svjetlosnu emisiju vođenu ritmom. Ovaj rave party to-go isporučuje do 80 W zvuka koji ispunjava sobu. BassUp tehnologija uistinu donosi najniže vrijednosti vaših melodija i pokreće vas, bilo u zatvorenom ili na otvorenom. Prebacujte se između dva načina kako biste dobili najbolji zvuk za vaše trenutno okruženje. Povežite do dva uređaja s Bluetoothom 5.0 istodobno za streaming vaših omiljenih melodija. To je ako ga želite zadržati bežičnim. Ako nije, tu je pomoćna veza i USB priključak koji je ujedno i telefonski punjač. Aplikaciju Soundcore možete koristiti i za upravljanje ovim zvučnikom, podešavanje glasnoće, ekvilajzer ili igranje svjetlima. LED diode reagiraju na ritam vaše glazbe, a pomoću aplikacije možete odabrati 5 načina i prilagoditi ih. Aplikacija također sadrži tri zabavne igre kako bi se publika povećala. Ne suzdržavajte se, ovaj zvučnik preživi proliveno pivo, pa čak i zaroniti u bazen. S IPX7 zaštitom, sve su komponente potpuno zaštićene čak i kad se spuste u dubinu.

Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

Bluetooth

Da


Svojstva

Boja

Snaga

IP klasa zaštite


Ulazi i izlazi

USB

Da

AUX IN

Da

Ulaz za mikrofon

Da


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Da

Snaga (Watt)

80

Napajanje

USB and Battery


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

18

Visina (cm)

34,2

Dubina (cm)

18

Težina

3,5 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina