cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Steinberg Cubase Artist 11 SET

DAW Snimanje , uređivanje, produkcija | Kod proizvoda: CUBASE-AR-11-ARTIST-SET | ID: 353396

Steinberg Cubase Artist 11 SET

Steinberg Cubase Artist 11 SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA je ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Set

Da

Ponuđena konfiguracija

Set

Zemlja podrijetla

Njemačka

Proizvodi u setu

1 x

Steinberg Cubase Artist 11

Steinberg Cubase Artist 11

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

DAW softver tvrtke Steinberg - Cubase Artist 11. Cubase je jedan od najsnažnijih softverskih paketa za stvaranje glazbe na svijetu. Zahvaljujući svojoj paleti fleksibilnih alata bez premca možete brzo i intuitivno stvarati bilo koju vrstu glazbe. Isporučuje se s širokim rasponom virtualnih instrumenata, efekata i tisućama zvukova. Bez obzira jeste li profesionalni skladatelj ili početnik u glazbenoj produkciji, Cubase vam pruža sve što je potrebno za pretvaranje vaših ideja u glazbu.

Cubase 11 prati dugo očekivano izdanje orijentira s mnogim značajnim poboljšanjima, dodatnim nadahnjujućim alatima i glavnim usavršavanjima tijeka rada. Bilo da tražite kreativnu inspiraciju ili nove načine kako ubrzati svoj profesionalni tijek rada, nove značajke Cubase 11 posebno udovoljavaju vašim potrebama.

Sve inačice Cubase dijele istu netaknutu kvalitetu zvuka i jednostavnost upotrebe zbog koje je Cubase jedno od najpopularnijih svjetskih rješenja za snimanje i produkciju. Ovisno o veličini i složenosti projekata, zahtjevima za značajkama i proračunu, možete odabrati verziju Cubase koja vam najbolje odgovara. Ako utvrdite da vam treba više sadržaja, naravno da možete nadograditi.

1 x

Steinberg UR12

Steinberg UR12

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

2-in / 2-out USB 2.0 audio sučelje koje kombinira izuzetno kompaktan dizajn, izvanrednu kvalitetu gradnje, punu ipad povezivost i izvanredan D-PRE mikrofilm preamp, redefiniranje kvalitete za svoju klasu. Njegovi 24-bitni / 192 kHz pretvarači nude izvanrednu razinu audio vjernosti, dok D-PRE omogućuje snimanje mikrofona s nevjerojatnim detaljima, dubinom i dinamikom. Prednja ploča nudi izlaz za slušalice, Direct Monitor, izlaznu kontrolu za izlaz, Input 1 i 2, XLR ulaz za mikrofon i ulazni ulaz za instrument. Stražnja ploča nudi uključivanje / isključivanje za + 48V fantomsku snagu za korištenje s mikrofonom kondenzatora, stereo RCA priključkom, ulazima za USB kabel i 5V DC adapterom i izvorom. Uređaj ima čvrstu metalnu konstrukciju i isporučuje se s softverom Cubase AI (trenutna verzija treba preuzeti s web stranice proizvođača i proizvod mora biti registriran). Dimenzije: 159 x 46 x 144 mm. Težina: 850 g.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate Steinberg Cubase Artist 11 SET , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati