cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk Strike 900 PRO Teleskop

Levenhuk Strike 900 PRO početni je model serije Strike PRO. Ima visokokvalitetnu akromatsku leću koja pruža svijetle i oštre slike s minimalnim kromatskim aberacijama. Ovo je vrlo kompaktan i lagan model i, s kućištem teleskopa koji se nalazi u njego

Kod proizvoda: 70218-LEVENHUK | ID: 390329

Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se trenutno ne nalazi u ponudi.
Tražite alternativu?

0800 140 055 Pišite nam
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk Strike 900 PRO Teleskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Levenhuk Strike 900 PRO početni je model serije Strike PRO. Ima visokokvalitetnu akromatsku leću koja pruža svijetle i oštre slike s minimalnim kromatskim aberacijama. Ovo je vrlo kompaktan i lagan model i, s kućištem teleskopa koji se nalazi u njegovom naprednom kompletu, lako se može prevoziti kad putujete. Ovim teleskopom možete promatrati zvijezde do 11,8 zvjezdane magnitude zahvaljujući objektivu od 90 mm (3,5 inča), što znači da se može koristiti za planetarna promatranja, kao i za proučavanje objekata s dubokog neba. Uz Levenhuk Strike 900 PRO možete vidjeti sva čuda našeg svemira, od planeta Sunčevog sustava do objekata dubokog neba.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Teleskop Levenhuk Strike 900 PRO postat će nezamjenjiv za iskusne astronome. Njegova je cijev postavljena na njemački ekvatorijalni nosač EQ2, zajedno s usporenim kontrolama. Prije promatranja morate poravnati ekvatorijalni nosač, ali je mnogo korisniji od altazimutnog nosača tijekom promatranja pokretnih objekata. Ima posebne krugove za postavljanje koji vam omogućuju usmjeravanje teleskopa prema nebeskom objektu pomoću njegovih nebeskih koordinata. Također kompenzira dnevnu rotaciju Zemlje samo okretajem usporene kontrole. Možete čak instalirati i ekvatorijalni računalni sustav pogona! Nosač je postavljen na podesivi stativ s ladicom za pribor.

Kvalitetna optika za najbolje rezultate. Objektiv od 90 milimetara (3,5 inča) i potpuno višestruko obložena optika skupljaju i propuštaju dovoljno svjetlosti za stvarno svijetle i oštre poglede na nebeske objekte. Levenhuk okulari isporučeni u kompletu izrađeni su po najvišim standardima i značajno proširuju mogućnosti vašeg teleskopa. T-nit na fokusu omogućuje vam da na svoj teleskop pričvrstite kameru pomoću posebnog adaptera (kupuje se zasebno), tako da možete zabilježiti najimpresivnije poglede tijekom svojih promatranja.

Uistinu napredni komplet teleskopa Strike PRO. Svi teleskopi iz serije Strike PRO isporučuju se sa standardnim kompletom modela Strike s nekim zaista korisnim dodacima koji će vam omogućiti da uđete dublje u kozmos tijekom vaših astronomskih promatranja. Uz tiskane materijale, dodatne okulare, kompas i softver za planetarij, u svom ćete kompletu naći i sljedeće dodatke: Plössl okular od 6,3 milimetara (1/4-inčni), 2x Barlow leću, set filtara, lunarni i solarni filtri, te prekrasan Levenhuk Zongo 80 kućište teleskopa. Teleskop dolazi u šarenoj kutiji.

Niti jedan drugi teleskop nema toliko dodatnih dodataka koji se isporučuju u njegovom standardnom kompletu, što čini Levenhuk Strike PRO teleskope još privlačnijim za astronome spremne da saznaju više o svemiru oko sebe. S tako naprednim kompletom možete otkriti tajne svemira odmah nakon raspakiranja vašeg novog teleskopa!

Parametri i specifikacija

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk Strike 900 PRO Teleskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati