cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk Strike 100 PLUS Teleskop

Teleskop Levenhuk Strike 100 PLUS je Newtonov reflektor savršen za astronomska promatranja na selu. Pomoću visokokvalitetne optike ovog instrumenta moći ćete svjedočiti fazama Venere i mora na Marsu, mjesecima Jupiterovih i Saturnovih prstenova, udal

Kod proizvoda: 65617-LEVENHUK | ID: 390319

Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se trenutno ne nalazi u ponudi.
Tražite alternativu?

0800 140 055 Pišite nam
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk Strike 100 PLUS Teleskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Teleskop Levenhuk Strike 100 PLUS je Newtonov reflektor savršen za astronomska promatranja na selu. Pomoću visokokvalitetne optike ovog instrumenta moći ćete svjedočiti fazama Venere i mora na Marsu, mjesecima Jupiterovih i Saturnovih prstenova, udaljenim zvijezdanim nakupinama i maglicama. Napredni komplet omogućuje vam da na najbolji način iskoristite svoj teleskop.

Optika

Levenhuk Strike 100 PLUS je reflektor s primarnim promjerom zrcala od 102 mm. Takav optički dizajn osigurava svijetle, oštre i jasne slike bez kromatskih aberacija. Svi optički elementi presvučeni su visoko reflektirajućim aluminijskim premazom. Najbolja kvaliteta slike može se postići tijekom promatranja u prigradskom području.

Komplet uključuje dva okulara: okular sa žarišnom duljinom od 25 mm prikladniji je za općenita astronomska promatranja, a okular sa zumom promjenjive žarišne duljine 6,8–16 mm može se koristiti za detaljno proučavanje određenih predmeta od interesa. Dvoelementna akromatska 2x Barlow leća također je uključena u komplet.

Nosač i stativ

Teleskop je instaliran na njemačkom ekvatorijalnom nosaču EQ1. Ovaj je nosač vrlo ugodan za upotrebu, omogućuje brzu navigaciju i omogućuje praćenje dnevnog kretanja nebeske sfere rotiranjem oko samo jedne osi.
Čelični stativ osigurava stabilnost teleskopa tijekom promatranja.

Napredni komplet

Napredni komplet omogućuje vam započinjanje promatranja odmah nakon raspakiranja teleskopa! U šarenoj kutiji pronaći ćete korisnu optičku dodatnu opremu, zabavni tisak i elektroničke materijale te torbu za prijevoz vašeg teleskopa.

Parametri i specifikacija

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk Strike 100 PLUS Teleskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati