cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk Skyline PLUS 130S Teleskop

Teleskop Levenhuk Skyline PLUS 130S snažni je Newtonov reflektor koji će vas uvesti u svemir i omogućiti pogled na njegove najudaljenije kutove. Kroz ovaj teleskop možete promatrati stotine nakupina zvijezda, galaksija i maglica, dvostrukih i praviln

Kod proizvoda: 72854-LEVENHUK | ID: 390339

2.841 kn
Naručeno 2 kom, dostupnost provjeravamo
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk Skyline PLUS 130S Teleskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Teleskop Levenhuk Skyline PLUS 130S snažni je Newtonov reflektor koji će vas uvesti u svemir i omogućiti pogled na njegove najudaljenije kutove. Kroz ovaj teleskop možete promatrati stotine nakupina zvijezda, galaksija i maglica, dvostrukih i pravilnih zvijezda i još mnogo toga. Također možete promatrati Messierove objekte i NGC objekte - i većinu njih detaljno i jasno. Također možete istraživati svemir. Ovaj je teleskop koristan za promatranje lunarnih kratera većih od 4 km, Saturna, Jupitera, Marsa i Venere. Levenhuk Skyline PLUS 130S savršen je teleskop za temeljito ispitivanje svemira.

Optičkom cijevi možete upravljati uz pomoć ekvatorijalnog nosača. Nešto je kompliciraniji od azimutnog nosača, ali omogućuje precizno i bez napora praćenje nebeskih objekata. Potrebno je vrijeme da naučite kako njime upravljati, ali kvalitetna i ugodna promatranja neće vas razočarati. Nosač je pričvršćen na aluminijski stativ s podesivom visinom: možete ga jednostavno prilagoditi svojoj visini. Ladica za pribor može se lako pričvrstiti na stativ.

Ovaj je teleskop opremljen proširenim setom optičkih dodataka. 6x optički tragač pomaže usmjeravanju optičke cijevi na nebeske objekte. Dva okulara omogućuju odabir odgovarajućeg povećanja za promatranje. Barlow leća povećava snagu optike. Teleskop Levenhuk Skyline PLUS 130S ne zahtijeva dodatnu kupnju jer je sve potrebno već uključeno u komplet.

Parametri i specifikacija

Vrsta aktivnosti

Vrsta

Povećanje

90x

Tražilo

Promjer objektiva

Maksimalna žarišna duljina

Boja

Radi na baterije

Nije

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk Skyline PLUS 130S Teleskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati