cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Muziker

Muziker Gift Card (Digitalni proizvod)

20 €
30 €
50 €
100 €
150 €
Drugi iznos
Minimalna vrijednost na poklon bonu može biti 10 €. Vrijednost poklon bona mora biti dijeljiva s 1.

Kod proizvoda: GIFTCARD | ID: 300000

Muziker Gift Card (Digitalni proizvod)

Poklon bon je odlična alternativa za one koji ne žele riskirati s poklonima ili za nekoga tko kupuje poklon u zadnji tren. Ljudi koji aktivno provode svoje slobodno vrijeme su često izbirljivi što se tiče poklona i sigurno će ocijeniti mogućnost odabira poklona prema svom ukusu iz naše velike ponude. Kupnjom poklon bona ti ostaju sve pogodnosti. Ostaje mogućnost povrata robe i garancija za kupljenu robu.

Poklon bon se iskorištava putem jedinstvenog koda prikazanog na njemu. Prilikom kupnje jednostavno unesi ovaj kod u odgovarajuće polje u košarici i dobivena cijena će se odmah umanjiti za vrijednost bona. Naravno, moguć je i povrat robe kupljene poklon bonom (odustajanje od ugovora). Međutim, u slučaju odustajanja od ugovora, kupcu nećemo vratiti puni iznos novca, već novčani kredit u vrijednosti kupona koji će moći iskoristiti za sljedeću kupnju u Muziker web trgovini. Ukoliko je kupac dodatno platio robu, razlika u cijeni (doplata) će mu biti vraćena u novčanom obliku.


Poklon bon se može iskoristiti samo jednom, odnosno za jednu kupovinu. Ukoliko je vrijednost kupnje veća od vrijednosti bona, razliku doplati načinom plaćanja po izboru. Za jednu kupnju možeš iskoristiti više bonova, ako je njihova ukupna vrijednost jednaka ili veća od vrijednosti kupnje. Kada je vrijednost bona veća od kupoprodajne cijene, ne vraćamo razliku u cijeni.


Uz digitalni poklon bon na e-mail ćemo ti poslati i račun (dokaz o kupnji) koji također možeš jednostavno preuzeti. U grafički oblik poklon bona nije moguće unijeti nikakvu tekstualnu bilješku, ali ništa te ne sprječava da na poleđini napišeš napomenu ili ga staviš u kuvertu uz pojedinačnu poruku za primatelja.


Poklon bon vrijedi 24 mjeseca.


Poklon bon je moguće iskoristiti isključivo u web trgovini. U našim klasičnim trgovinama ga nije moguće iskoristiti.


SAVJET: Poklon bon isprintan u boji i umetnut u lijepu kuvertu će izgledati elegantno i bez mašnice.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta proizvoda

Drugo


Svojstva

Umjetnik / Tema

Muziker


Ukupna recenzija na osnovu 91 Korisničke recenzije:

4,88

Alexandra S.

Ukupan dojam

Datum
21.07.2022

Szuper

Ján G.

Ukupan dojam

Datum
11.07.2022

Darčeková poukážka je vždy super.

Jan B.

Ukupan dojam

Datum
30.06.2022

Určitě funkční jako dárek, když nevíte, co konkrétního potěší. Jen by mohl být použitelný i v kamenném obchodě.

Michal N.

Ukupan dojam

Datum
07.06.2022

chyba mi tu moznost pouzitia i na priedajni priamo, priznam sa bol som z toho sklamany ako obdarovany ze (pridete vyberiete si tovar uz ho drzite v rukach vsak narodeniny) .

Michele Karin K.

Ukupan dojam

Datum
02.06.2022

Praktický darček 👌🏼