cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk 950T Trinocular Mikroskop

TAMNI mikroskop Levenhuk 950T DARK dizajniran je za promatranje svijetlog i tamnog polja. Zbog toga je opseg njegove primjene mnogo širi od opsega standardnog laboratorijskog mikroskopa, jer studije tamnih polja omogućuju analizu žive krvi i proučava

Kod proizvoda: 75431-LEVENHUK | ID: 390355

4.259 kn
Na putu 2 kom
Naruči kod dobavljača – predpostavljani datum skladištenja 27.05.2021.
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk 950T Trinocular Mikroskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TAMNI mikroskop Levenhuk 950T DARK dizajniran je za promatranje svijetlog i tamnog polja. Zbog toga je opseg njegove primjene mnogo širi od opsega standardnog laboratorijskog mikroskopa, jer studije tamnih polja omogućuju analizu žive krvi i proučavanje prozirnih uzoraka koji se slabo uočavaju tijekom uobičajenih promatranja. Ovaj je model izvrstan dodatak opsegu optičkih uređaja u medicinskoj klinici, istraživačkom centru ili veterinarskom uredu.

U mikroskop je ugrađena rotirajuća trinokularna glava. Digitalni fotoaparat (kupuje se zasebno) može se ugraditi u okomitu cijev. Digitalni fotoaparat koristi se za prijenos slike na vanjski zaslon i fotografiranje uzoraka. Vizualni čvor je blago nagnut, što proširena promatranja čini ugodnijima. Okular širokog polja pruža dobar pogled, a akromatski objektivi stvaraju jasnu i kontrastnu sliku u cijelom vidnom polju. Ukupno povećanje mikroskopa varira u rasponu od 40x do 1000x. Objektivi 40x i 100x opremljeni su zaštitnim okvirima s oprugom.

Pozornica ima mehaničku ljestvicu. Pored pozornice nalaze se grube i fine tipke za fokusiranje. Ispod stola nalazi se mjesto za ugradnju kondenzatora. Mikroskop je opremljen s dva kondenzatora: Abbe svijetlog polja s dijafragmom irisa (za promatranje suhog i ulja) i kondenzatorom suhog tamnog polja. Osvjetljenje se nalazi na dnu, izvor osvjetljenja je snažno LED svjetlo s podesivom svjetlinom. Postoji kolektor.

Osvjetljenje se napaja izmjeničnim napajanjem.

Parametri i specifikacija

Povećanje

Pozadinsko osvjetljenje

Da, LED

Materijal

Primjena

Adapter uključen

Da

Zaslon

Nije

Neto težina (kg)

6,64

Napajanje

Adapter

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk 950T Trinocular Mikroskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati