cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Hartke ACR5 Acoustic Guitar Amplifier

4,75
Hartkeov ACR5 je lagani akustični gitara od 50 W koji pojačava zvuk vašeg instrumenta, pružajući svestranost u praksi i izvedbi. S 6,5-inčnim wooferom i 1-kanalnim visokotoncem ACR5 ima dvokanalni dizajn koji nudi 3-pojasni EQ na svakom kanalu,...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Combo pojačalo za elektroakustičnu gitaru Hartke ACR5 Acoustic Guitar Amplifier

Hartke ACR5 Acoustic Guitar Amplifier

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: ACR5 | ID: 239418

Hartke ACR5 Acoustic Guitar Amplifier

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Hartkeov ACR5 je lagani akustični gitara od 50 W koji pojačava zvuk vašeg instrumenta, pružajući svestranost u praksi i izvedbi. S 6,5-inčnim wooferom i 1-kanalnim visokotoncem ACR5 ima dvokanalni dizajn koji nudi 3-pojasni EQ na svakom kanalu, kontrolu povratne veze i reverb / zvučni efekti za gitaru i vokale. Omogućen učinkovitim 50 watt pojačalom, ACR5 je idealan za otvorene mic noći na malim prostorima. 6,5-inčni woofer i 1 "soft dome visokotonac vjernom reprodukcijom prirodnih tonskih značajki vašeg instrumenta, dok 3-pojasni EQ i 24-bitni reverb / zvučni efekti proširuju zvučne mogućnosti. Vrlo prijenosno, ACR5 ima dizajn s niskim profilom koji teži samo 25 funti. Njegov ugrađeni tuner omogućuje brzu i jednostavnu prilagodbu podešavanja, čak i na tamnim pozornicama, dok ulazni prekidač za pedale pruža dodatnu pogodnost. ACR5 se također bori s povratnim informacijama brzo izoliranjem učestalih frekvencija s isporučenim Notch filterom s promjenjivom kontrolom pomaka. Od prijenosnih projekcija do visokokvalitetnih snimki, ACR5 je više nego samo pojačalo akustične gitare. Njegov posvećeni Mic / Line kanal idealan je za pjevače i tekstopisere, a izjednačeni XLR izlaz omogućuje uporabu predpojačala ACR5 za izravno snimanje ili bešavnu integraciju zvučnog sustava. I namjenski prekidač Contour pruža idealni srednji EQ oblik za akustične i električne gitare. Dimenzije: 250 mm x 420 mm x 306 mm, Težina: 11,27 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Kanali

2

Zvučniki

Broj ulaza

2

Efekt petlje

MIDI interface


Svojstva

Snaga


Ulazi i izlazi

MP3 / linijski ulaz

Da

Ulazni priključak nožnog prekidača

Da

Izlaz za slušalice

Da

USB

DI izlaz

Da

Ulaz za mikrofon

Da


Efekti

Reverb

Da

Ugrađeni efekti

Da


Napajanje

Radi na baterije

Snaga (Watt)

50

Napajanje

240V


Oprema

Uključen nožni prekidač

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

4,75

alojz t.

Ukupan dojam

Datum
27.12.2017

Nadherny plny zvuk, pouzivam s taylor 114ce, je to jednoznacne lepsie ako cokolvek cenovej kategorii do 350 eur....mal som moznost vyskusat Fishman mini...tato bednicka je podla mna to najlepsie na trhu- pomer kvalita/cena...odporucam!