cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Ashdown RM-C112T-500-EVO

Snažan kombinirani bas-guitar od 500 W, napunjen s jednim Ashdown White Line 12 "zvučnikom. Kombajnovi serije EVO Rootmaster napravljeni su od laganog sloja kako bi smanjili težinu bez opasnosti od Ashdownovog zvuka. Zvučnik se može produžiti...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Bas combo pojačalo Ashdown RM-C112T-500-EVO

Ashdown RM-C112T-500-EVO

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: RM-C112T-500-EVO | ID: 236438

Ashdown RM-C112T-500-EVO

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Snažan kombinirani bas-guitar od 500 W, napunjen s jednim Ashdown White Line 12 "zvučnikom. Kombajnovi serije EVO Rootmaster napravljeni su od laganog sloja kako bi smanjili težinu bez opasnosti od Ashdownovog zvuka. Zvučnik se može produžiti dodavanjem 8 ohmskog produžnog kućišta za proizvodnju pune snage, čineći uistinu svestrani sustav. Kombinirane značajke ručice za jednostavni transport i završene u Buffalo Tolexu s crnim roštiljem. Tonalno, kompaktni dizajn održava nisku razinu odgovora s dinamičnijim srednjim rasponom. Dodavanje visokotonca pruža dodatni kraj i može se podesiti bilo na hi, low ili off ovisno o želji igrača. Pred-pojačalo uključuje pasivni i aktivni ulazni priključak za uporabu s visokim i niskim izlaznim instrumentima, što postavlja jasan put signala u ulaznu kontrolu, što vam omogućuje fino podešavanje ulaznog levxela pomoću zaštitnog znaka Ashdown VU meter. Glava također ima 5-pojasni EQ, kompresor s jednim kotačićem na vozilu, FX petlju, DI izlaz, nadzornik s emuliranim ventilom i sub-harmonijski generator kako biste dodali masnoću tonu. Obje se mogu podignuti preko pedale prekidača FS 2 (prodaje se zasebno). Dimenzije su 476 x 470 x 335 mm i težina je 16,5 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Zvučniki

Efekt petlje

Da

Limiter


Svojstva

Snaga

Procesor


Ulazi i izlazi

MP3 / linijski ulaz

Da

Ulazni priključak nožnog prekidača

Da

Izlaz za slušalice

USB

Konektor za zvučnik

Da

DI izlaz

Da


Efekti

Kompresor

Da


Napajanje

Radi na baterije

Snaga (Watt)

500

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Težina

16,5 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema