Odaberi državu za dostavu paketa

cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Blog - Veslanje na dasci

Kako odabrati paddleboard

Kako odabrati paddleboard

13.02.2024 Paddleboarding
Paddleboarding je rođen negdje oko 1940. godine kao zabava za surfere na Havajskim otocima. Međutim, na ideju Stand Up Paddling (skraćeno SUP) na dasci za surfanje su došli je urođenici Uskršnjeg otoka mnogo ranije. Otprilike od 2010. njegova se popularnost širi raketnom brzinom i bez pretjerivanja je trenutno jedan od najbrže razvijajućih se vodenih sportova. Njegova čar je u jednostavnosti. Čitajte dalje i saznat ćete kako odabrati pravu dasku za veslanje.
6 razloga zašto početi s paddleboardingom

6 razloga zašto početi s paddleboardingom

23.10.2022 Paddleboarding
Povijest ovog vodenog sporta doduše seže samo do 1940. godine, njegova popularnost stalno raste. Zabaviti se njim možete u svakoj dobi. Upoznajte se s pogodnostima paddleboardinga i saznajte mogućnosti kako poboljšati zdravlje i kondiciju, kao i godišnji odmor na moru, jezeru ili rijeci učiniti zanimljivijim.
Veslo za veslanje na dasci: kako odabrati?

Veslo za veslanje na dasci: kako odabrati?

06.04.2022 Paddleboarding
Veslo za veslanje na dasci je dio osnovne opreme. Njegov odabir trebao bi ovisiti o nekoliko osnovnih parametara, a može se uzeti u obzir i cijena. Međutim, odavno nije istina da najbolje veslo mora biti i najskuplje. U članku možeš pročitati savjete kako odabrati veslo za veslanje na dasci s kojim ćeš uživati ​​u najboljoj vožnji po površini vode.
Dječja SUP daska: Kako je ispravno odabrati?

Dječja SUP daska: Kako je ispravno odabrati?

02.04.2022 Paddleboarding
Dječja SUP daska se razlikuje od one za odrasle u nekoliko stvari. To su, primjerice, dimenzije ili težina, odnosno parametri koji će uvelike utjecati na doživljaj samog bavljenja sportom. No dobra vijest je da izbor nije tako težak kao što se čini na prvi pogled. Da bi uživao u vodi s cijelom obitelji, trebaš se samo pridržavati nekoliko osnovnih točaka.
SUP daska s jedrom: Kako jedriti na SUP-u

SUP daska s jedrom: Kako jedriti na SUP-u

01.04.2022 Paddleboarding
SUP daska s jedrom trenutno privlači mlađe i starije generacije. Nije ni čudo, vodena zabava nikad ne dosadi. Takvom aktivnošću možeš ojačati gotovo sve mišiće u tijelu. Želiš li i ti probati? Jedino što će ti trebati osim dobrog raspoloženja je daska i jedro.