Roland TD-25KV Set

Setovi električnih bubnjeva | Kod proizvoda: TD-25KV-SET | ID: 246233

Nije više u ponudi

Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se trenutno ne nalazi u ponudi.
Tražite alternativu?

0800 140 055 Pišite nam

Roland TD-25KV Set

GLAVNA SLIKA SETU JE ILUSTRATIVNA! - SET s priborom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam pribor i potrošni materijal. Ako sada odlučite kupiti, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Nema potrebe za naknadnim rješenjima, a imate i uvjerenje da pribor koji je uključen u određeni SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Proizvodi u setu

1 x

Roland TD-25KV V-Drums

Roland TD-25KV V-Drums

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Srednji elektronski komplet bubnja koji omogućuje ozbiljnim bubnjarima da dodiruju vrhunske V-bubnjeve igrivosti i savršeni su za dom i studij. Sadrži TD-25 bubanj zvučni modul opremljen zvukovnim motorom izvedenim iz Rolandove vodeće TD-30 serije koja donosi sve priznatu ekspresivnost koja čini Rolandov vrhunski V-bubnjevi neprikladnim izborom profesionalaca diljem svijeta. Jednostavno sučelje modula olakšava stvaranje personaliziranih kompleta, a ugrađena funkcija snimanja zvuka omogućava snimanje izvedbi bubnja za procjenu i dijeljenje. Komplet nadalje uključuje jedan PDX-100 10 "mrežasti jastučić za glavu s podrškom za pozicijsko osvjetljenje i igranje remena / križnog štapa; tri mrežastog jastučića - dva PDX-6 6,5 "jastučića za stalku i jedan PDX-100 10" jastučić za podnu površinu; jedan VH-11 V-Hi-Hat koji se montira na standardni akustični hi-štakorski stalak i nudi realan pokret i prirodni akustični osjećaj; jedan CY-12C sudarni cimbal s prirodnim pokretom zakretanja, senzorima ruba / pramca i kontrolom prigušnice i jednom CY-13R 13 "voženom cimbalom s prirodnim gibanjem kretanja i pokretanjem ruba / pramca / zvona; i KD-9 udarni jastučić s krpom glave za izvrstan osjećaj i čvrstu igrivost. Modul također omogućava korisniku da igra zajedno s WAV / MP3 pjesmama i snima bubanj performanse kao audio zapise na USB memorijsku štapić i gradi vještine bubnja sa funkcijom Coacha na brodu. Također je dostupan metronom s brzim pristupom s namjenskim zaslonom, gumbom za uključivanje / isključivanje i gumbom za tempiranje te USB priključkom za računalo za audio / MIDI komunikaciju. Uključen je i bubanj i vodič za postavljanje. Dimenzije i težina (uključuje MDS-9V postolje, zvučni modul, šipku, cimbale i bubanj prijestolje): 1300 x 1200 x 1250 mm, 26,5 kg. Stalak i bubanj prijestolje nisu uključeni u komplet.

1 x

Stable HH-701 Hi-Hat Stand

Stable HH-701 Hi-Hat Stand

Professional heavy-duty hi-hat stand with adjustable height and angle of the rotary pedal with chain drive, adjustable spring adjustment and clamps with extra grip. Stand is made of durable and stable alloy, and features tripod base with double-braced legs, die-cast joints that provide long hardware lifespan, and Stop Lock memory mechanism that remembers regularly used positions and stops unwanted movement.

1 x

Stable PD-423 Double Pedal

Stable PD-423 Double Pedal

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pedalica s dubokim basom s lancem pogonom, idealan za početnike koji pokušavaju eksperimentirati s dvostrukim pedalama. Izrađen je od laganog, ali čvrstog aluminijuma i opremljen je s dva Deluxe bacača s podesivim dijelovima i teškim lancem. Lijevi dio pedale ima osnovu za bolju stabilnost i točnost.

1 x

Bespeco DT5

Bespeco DT5

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Standardna, lagana stolica s bubnjem s udobnim zaobljenim jastucima i trajnim čeličnim konstrukcijama s podesivom visinom od 58 do 63 cm. Stabilni stativi s tri stopa širine 60 cm opremljeni su završetcima gumenih nogu koji poboljšavaju držanje. Maksimalno opterećenje: 80 kg. Težina: 2,9 kg. Crna boja.

1 x

Superlux HD-669

Superlux HD-669

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Zatvorene natrag Studio Headphones. Savršeno za upotrebu u okruženju s visokom razinom buke. Čvrsta struktura glave omogućuje dugotrajnu trajnost. Opremljen s 2 odvojive ravne kabele. 1 metar dugo za osobni izvor zvuka. Duljine 3 metra za profesionalne nadzore.

1 x

Vater VH5AN Los Angeles 5A

Vater VH5AN Los Angeles 5A

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Američki Hickory Wood, veličina 5AN, duljina 16 ", Los Angeles, vrlo dobro izbalansirana šipka, najlon tip, promjera 0,540", teže prema vrhu za brz napad i reakciju na bubnjevima.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Roland TD-25KV Set , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Roland TD-25KV Set
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati