Roland TD-17K-L Set

Setovi električnih bubnjeva | Kod proizvoda: TD-17K-L-SET | ID: 289465

8.314 kn

Na skladištu za e-shop 1 kom
Besplatna dostava
1481 bod
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 10.06.2020.

Roland TD-17K-L Set

GLAVNA SLIKA SETU JE ILUSTRATIVNA! - SET s priborom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam pribor i potrošni materijal. Ako sada odlučite kupiti, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Nema potrebe za naknadnim rješenjima, a imate i uvjerenje da pribor koji je uključen u određeni SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Proizvodi u setu

1 x

Roland TD-17K-L

Roland TD-17K-L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kada ozbiljno radite bubnjanje, potreban vam je komplet koji će vam odgovarati vašu ambiciju. V-Drums TD-17 serije omogućuju vašu tehniku ​​da zasja, podupiračima alata za vježbanje kako bi vas dodatno potaknuli. Kombiniranje TD-50 klasičnog zvukovnog motora s novo razvijenim jastučićima rezultira prihvatljivim elektronskim kompletom bubnja koji je autentično blizak igranju akustičnih bubnjeva - točno odražava fizičko kretanje, koordinaciju štapa i kontrolu ruke i nogu koju svaki bubnjar treba. U međuvremenu, niz ugrađenih funkcija treniranja pratit će vašu tehniku, mjeriti vaš napredak i povećati vašu motivaciju. Postati bolji bubnjar i dalje je težak posao, ali TD-17 vam može pomoći da stignete tamo. Prva stvar je najprije: bubnjari bi trebali biti u stanju zadržati čvrst udarac prije nego što se presele na uzbudljive stvari. Ali osvajanje osnova je uzbudljivo, jer pruža čvrste temelje za izgradnju vaših vještina, ne zaboravljajući da je praćenje vašeg napretka također vrlo motiviran. Modul TD-17 uključuje trenerski način rada koji podržava vaš dnevni režim vježbanja. Možete zagrijati, razviti osjećaj utora, tempusa i vremena, čak i raditi na svojoj izdržljivosti - sve to s rezultatom koji vam govori kako radite. TD-17K-L značajke: Zvučni modul: TD-17-L x 1; Snare: PDX-8 x 1; Tom: PD-8A x 3; Hi-šećer: CY-5 x 1; Hi-šipka upravljačka papučica: FD-9 x 1; Crash: CY-8 x 1; Vožnja: CY-8 x 1; Kick: KD-10 x 1; Drum stalak: MDS-4V x 1.

1 x

Stable PD-125A

Stable PD-125A

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pojedinačna pedala s basom s remenicom, idealna za početnike i blago napredne bubnjare. Izrađen je od laganog, ali čvrstog aluminijuma i opremljen je gumenim remenjem i čvrstu podlogu. Kombinacija crne i kromirane boje.

1 x

Superlux HD-681 RD

Superlux HD-681 RD

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Polu-otvorene profesionalne slušalice. Neodimijski magnet, Osjetljivost: 98 dB (SPL / mW), Frekvencijski opseg: 10 do 30.000 Hz, Nazivna impedancija: 32 Ohm

1 x

Goodwood GW 5A Wood Tip

Goodwood GW 5A Wood Tip

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Drumsticks s drvenim vrhom. Američki Hickoryovi štapići napravljeni su uz svjestan bubnjar u svezi s proračunom. Dobivate sjajne, izdržljive štapiće bez visokih troškova marki "gornje police".

1 x

Bespeco DT5

Bespeco DT5

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Standardna, lagana stolica s bubnjem s udobnim zaobljenim jastucima i trajnim čeličnim konstrukcijama s podesivom visinom od 58 do 63 cm. Stabilni stativi s tri stopa širine 60 cm opremljeni su završetcima gumenih nogu koji poboljšavaju držanje. Maksimalno opterećenje: 80 kg. Težina: 2,9 kg. Crna boja.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Roland TD-17K-L Set , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Roland TD-17K-L Set
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati