cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Yamaha PSR-E273 SET

Klavijature bez dinamike | Kod proizvoda: PSR-E273-SET | ID: 353394

Yamaha PSR-E273 SET

Yamaha PSR-E273 SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA je ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Preporučena dodatna oprema

Torbe i koferi za klavijature, Stalci za klavijature, Baterije, Yamaha FC5 Sustain pedal, Yamaha FC 7, Slušalice, Yamaha FC4A Sustain Pedal

Parametri i specifikacija

Set

Da

Broj tipki

61

Tipke osjetljive na dodir (dinamika)

Nije

Polifonija

32

Pratnja

Da

Sustav za učenje

Da

Broj zvukova

384

Veličina tipkovnice

Boja

Radi na baterije

Da

Snaga

6 W

Boja prema proizvođaču

Black

Proizvodi u setu

1 x

Yamaha PSR-E273

Yamaha PSR-E273

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Prijenosna tipkovnica sa 61 tipkom iz Yamaha PSR serije koja sadrži širok izbor zvukova i funkcija. PSR-E273 idealna je prva tipkovnica za ambiciozne glazbenike koji tek počinju.

PSR-E273, koliko-toliko obrazovni alat za učenje, kombinira kvalitetne glasove i stilove Yamahe sa sofisticiranim praktičnim funkcijama učenja koje nadahnjuju početnike da shvate svoj potencijal i razviju entuzijazam za učenje i sviranje glazbe. Različite zabavne i obrazovne značajke PSR-E273 osiguravaju brz napredak, čineći cijelo iskustvo učenja - čak i vježbanje - toliko zabave da se vaša djeca nikad neće umoriti od igre, čak ni sama.

1 x

Superlux HD651-RD

Superlux HD651-RD

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dinamične slušalice sa zatvorenim leđima koje kombiniraju izvrstan zvuk s razumnom cijenom. Snažni vozači veličine 40 mm s neodimijskim magnetima omogućuju prirodan i neobojen zvuk, precizan bas i nevjerojatnu vokalnu reprodukciju. Patentna samopodešavajuća mekana gumena glava konstrukcija jamči savršeno prilagođavanje i visoku udobnost čak i tijekom dugotrajne uporabe, a cirkularni dizajn kožnih slušalica osigurava izvanrednu izolaciju. Jednostrani ravni kabel s duljinom od 2 m minimizira zabrtvljenje i ostvaruje se pomoću mini priključka od 3.5 mm. Slušalice rade unutar frekvencijskog raspona od 20-20000 Hz, nominalne impedancije od 32 Ohm i osjetljivosti od 98 dB SPL. Maksimalni ulaz: 200 mW. Težina: 185 g s kabelom, 149 g bez kabela. Crvena boja.

1 x

Soundking DF 029

Soundking DF 029

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Čelični tipkovnica "X" s podesivom visinom za sve standardne tipkovnice. Opremljen je patentiranim sustavom brzog zatvaranja CROCODILE za trenutnu promjenu položaja. Ruke nude gumenu površinu za dodir kako bi bolje držali i duljinu od 400 mm (promjera 28 mm). Podesiva visina: 170-970 mm, maksimalno opterećenje: 20 kg, crna boja.

1 x

Soundking CC 309

Soundking CC 309

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Priključak, smanjenje 3,5 mm Jack - ženski / 6,3 mm JACK - muški. STEREO.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Yamaha PSR-E273 SET , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati