cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

5
Serija Crossroads odaje počast stilu i zvuku klasičnih instrumenata iz Amerike 1930-ih. Michael Sanden je odabrao drvo, izradivši vrhove precizne mjere kako bi se savijali i odgovarali na napad igrača. Zatim je učvrstio instrument vlastitim...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
149 €
1.122,64 kn
155 €
Akustična gitara Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

149 €
1.122,64 kn
155 €

Kod proizvoda: TWCROTB | ID: 1087357

Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Serija Crossroads odaje počast stilu i zvuku klasičnih instrumenata iz Amerike 1930-ih.
Michael Sanden je odabrao drvo, izradivši vrhove precizne mjere kako bi se savijali i odgovarali na napad igrača. Zatim je učvrstio instrument vlastitim uzorcima kako bi svakoj gitari dao vlastitu osobnost. Želio je napraviti gitaru koja bi imala zvuk koji bi svaki glazbenik, profesionalac ili amater, mogao cijeniti. Kako bi gitara izgledala autentično u eri 1930-ih, Michael je dodao tamnu mrlju na drvetu koju nazivaju Whisky Barrel kako bi Crossroads izgledao povijesno i jednostavno elegantno.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Broj žica

6

Mašinice


Svojstva

Preferirana ruka

Izrez (cutaway)

Boja

Broj pragova

20

Most/tremolo

Umetci prstohvata

Dot

Štipaljka za remen

Boja prema proizvođaču

Thru Blue Stain Satin


Materijal

Gornja ploča

Dno i stranice

Vrat

Finiš vrata

Prstohvat

Hardver

Finiš

Konstrukcija

Šipka (Truss rod)


Oprema

Torba/kofer uključen


Dimenzije i težina

Širina gornje kobile (mm)

43

Dužina skale (mm)

648


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5

Nwando E.

Ukupan dojam

Datum
04.02.2024
Ocjenjivana varijanta

I bought this because I am a lefty playing right-handed guitar for 15 years, but always wanted to re-learn on left handed guitar and play a little better. So i didn't want to spend a lot of money on my first lefty guitar. I was shocked by how many positive reviews this budget guitar had, so I bought it instead of a guitar that was a few hundred dollars more, and I am so happy with the decision! For a low-price guitar, the neck and frets feel so good to play. The action right of the box was the best I ever experienced from a budget guitar and it stays in tune for the most part. It will be easy to play for first-time guitar players for sure and it's a great additional guitar to have for those looking for another guitar that they want to stay in tune, but don't want to spend a lot of money on. I just wish the acoustic-electric version of the guitar was sold on this website, and then it would have been PERFECT