cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Gretsch G2655T-P90 Streamliner Center Block Jr P90 IL Two-Tone Mint Metallic

Uzbudljivi G2655T-P90 Streamliner ™ Center Block Jr. Double-Cut P90 s Bigsby®-om dizajniran je za tri jednostavne stvari - visoke performanse prilagođene pojačanju, uglađenost, laku igru i spektakularni stil. Elegantan glazbeni stroj, ovaj model izba

Kod proizvoda: 280-7700-549 | ID: 389633

Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Gretsch G2655T-P90 Streamliner Center Block Jr P90 IL Two-Tone Mint Metallic

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Uzbudljivi G2655T-P90 Streamliner ™ Center Block Jr. Double-Cut P90 s Bigsby®-om dizajniran je za tri jednostavne stvari - visoke performanse prilagođene pojačanju, uglađenost, laku igru i spektakularni stil. Elegantan glazbeni stroj, ovaj model izbacuje hitove s ažuriranim značajkama, a istodobno ostaje vjeran Tom Great Gretsch Soundu! ™ koji je bio vitalna komponenta rock 'n' rolla od njegova osnutka.

Zvuk je savršena mješavina drskog i hrabrog komornog središnjeg bloka smreke, kojeg su do krajnjih granica doveli potpuno novi Gretsch FideliSonic ™ 90 pickupi. Ovi pickupi s jednom zavojnicom od 90 zadržavaju puni topli ton tradicionalnog P90 s izrazitim gornjim dijelom koji je zgloban i dobro definiran. Lagani središnji blok od smreke prolazi dužinom tijela od mahagonija, ojačavajući zasvođeni vrh, uklanjajući neželjene povratne informacije za performanse prilagođene volumenu na modernim pozornicama.

Zvučna snaga Streamliner-a iskorištena je i oblikovana tradicionalnim upravljačkim rasporedom - kontrolama glasnoće za podizanje vrata i mosta, kontrolom glavnog tona, kontrolom glavne glasnoće i trosmjernim prebacivanjem. Dodajte malo svjetlucanja i izražaja vašem igranju s vibracijskom trakom B50 s licencom Bigsby®, dok usidreni most Adjusto-Matic ™ i sintetička koštana matica daju zapanjujuću stabilnost i preciznu intonaciju bez klizanja.

Brzo svirajući lovorov radijus s 12-inčnim radijusom s jedinstvenim ovalnim umetcima i 22 srednje krupne freze nalazi se na vrhu bijelo uvezanog NATO vrata s tankim profilom u obliku slova "U" - idealan za akorde ili vatren riff.

Tu je i klasični Gretsch-ov privlačan stil 50-ih i 60-ih - potpuno nove kontrolne tipke "radio strelica", povećani F-otvori za povećanu akustičnu projekciju, stilizirani okviri za dohvaćanje, elegantni ostarjeli bijeli uvez s nadograđenim pufanjem, jednoslojna kornjača izbirljivi, glatkog izgleda niklovog hardvera i istaknute završne obrade, uključujući dvobojni ponoćni safir i Vintage mahagonij mrlja, dvobojna meta, metalik i Vintage mahagonij mrlja ili dvobojni sahara metalik i Vintage mahagonij mrlja. Jednostavan za sviranje dok se ljulja zahvaljujući manjem 14-inčnom kućištu, ovaj je model fenomenalan instrument za modernog glazbenika koji želi kontrolirati pozornicu i publiku dok se izdvaja iz čopora.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Tijelo

Vrat

Prstohvat

Boja

Konfiguracija pickupa

HH

Broj žica

6

Broj pragova

22

Torba/kofer uključen

Dužina skale (mm)

629

Finiš

Profil vrata

Finiš vrata

Radius prstohvat

12"

Dimenzije pragova

Pickup bridge pozicija

Pickup neck pozicija

Dugme za upravljanje

Prekidač (Switch)

Most/tremolo

Hardver

Mašinice

Umetci prstohvata

Debljina

Širina gornje kobile (mm)

Gornje kobila

Strap Button

Boja prema proizvođaču

Two-Tone Mint Metallic

Zemlja podrijetla

Indonezija

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Gretsch G2655T-P90 Streamliner Center Block Jr P90 IL Two-Tone Mint Metallic , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati