cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Gretsch G2622T-P90 Streamliner Center Block P90 IL Brownstone

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Impresivno pristupačan G2622T-P90 Streamliner ™ središnji blok Double-Cut P90 s Bigsby®-om dizajniran je za tri jednostavne stvari - visoke performanse prilagođene pojačanju, uglađenost, laka igra i spekt

Kod proizvoda: 280-7500-588 | ID: 389627

Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Gretsch G2622T-P90 Streamliner Center Block P90 IL Brownstone

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Impresivno pristupačan G2622T-P90 Streamliner ™ središnji blok Double-Cut P90 s Bigsby®-om dizajniran je za tri jednostavne stvari - visoke performanse prilagođene pojačanju, uglađenost, laka igra i spektakularni stil.

Zvuk G2622T-P90 savršena je kombinacija drskog i odvažnog komornog središnjeg bloka smreke, kojeg do krajnjih granica vode potpuno novi Gretsch FideliSonic ™ 90 pickupi. Ovi pickupi s jednom zavojnicom od 90 zadržavaju puni topli ton tradicionalnog P90 s izrazitim gornjim dijelom koji je zgloban i dobro definiran. Lagani središnji blok od smreke prolazi dužinom tijela od mahagonija, ojačavajući zasvođeni vrh, uklanjajući neželjene povratne informacije za performanse prilagođene volumenu na modernim pozornicama.

Zvučna snaga Streamliner-a iskorištena je i oblikovana tradicionalnim upravljačkim rasporedom - kontrolama glasnoće za podizanje vrata i mosta, kontrolom glavnog tona, kontrolom glavne glasnoće i trosmjernim prebacivanjem. Rep Bigsby® dodaje izražajno svjetlucanje vašem sviranju, dok usidreni most Adjusto-Matic ™ i sintetička koštana matica daju zapanjujuću stabilnost podešavanja i preciznu intonaciju bez klizanja.

Brzo svirajući lovorov radijus s 12-inčnim radijusom s jedinstvenim ovalnim umetcima i 22 srednje krupne freze nalazi se na vrhu bijelo uvezanog NATO vrata s tankim profilom u obliku slova "U" - idealan za akorde ili vatren riff.

Tu je i klasični Gretsch-ov privlačan stil 50-ih i 60-ih - potpuno nove kontrolne tipke "radio strelica", povećane F-rupe za povećanu akustičnu projekciju, stilizirani okviri za dohvaćanje, elegantni ostarjeli bijeli uvez s nadograđenim puflom, crni ili kornjačin zaštitnik , glatkog niklovog hardvera i izvanredne završne obrade, uključujući Brownstone, Forge Glow i Gunmetal.

Gotovo ga je nemoguće spustiti nakon što ga podignete i počnete svirati, G2622T-P90 ima ažurirani zvuk i klasični stil koji je Gretschova priznanja stekao od zore rock 'n' rolla.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Tijelo

Vrat

Prstohvat

Boja

Konfiguracija pickupa

HH

Broj žica

6

Broj pragova

22

Torba/kofer uključen

Dužina skale (mm)

629

Finiš

Profil vrata

Finiš vrata

Radius prstohvat

12"

Dimenzije pragova

Pickup bridge pozicija

Pickup neck pozicija

Dugme za upravljanje

Prekidač (Switch)

Most/tremolo

Hardver

Mašinice

Umetci prstohvata

Debljina

Širina gornje kobile (mm)

Gornje kobila

Pickguard

Strap Button

Boja prema proizvođaču

Brownstone

Zemlja podrijetla

Indonezija

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Gretsch G2622T-P90 Streamliner Center Block P90 IL Brownstone , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati