Roli Seaboard Rise 25

Klavijature do 25 tipaka | Kod proizvoda: SEABOARD-RISE-25 | ID: 243133

Žetva
- 10%

5.849 kn

6.539 kn

Ušteda 690 kn
12d1h12m
Na skladištu za e-shop 2 kom
Besplatna dostava
poslati ćemo SUTRA

Dostaviti ćemo 20.09.2019.

Roli Seaboard Rise 25

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Tipkovnica s 25 tipki. Seaboard GRAND je radikalno novi glazbeni instrument koji ponovo ilustrira glasovirsku tipkovnicu kao mekanu, kontinuiranu površinu i stavlja izraz nadomak. Stoljećima tipkovnici su bili prisiljeni prihvatiti brzinu njihovih ključnih štrajkova koji označavaju kraj ekspresivnog potencijala te note. Međutim, s morskom duljinom GRAND ova interakcija je samo početak. Intuitivne geste kao što su preše, zavoji i slajdovi otvaraju nove putove glazbenom izričaju. Kontinuirani dodir omogućuje vam da zvučate bilješku, a zatim ga snimite na glazbeno putovanje; modulirajući volumen i boju kroz jedan kontinuirani pokret. Širokopojasna zračna luka Seaboard GRAND nudi precizne taktilne povratne informacije, što olakšava osjetiti najmanju promjenu tlaka, što rezultira mnogo više organskog doživljaja od tradicionalne poslijepodneva. Podešavanje visine je prirodno na dnu GRAND kao što je na instrumentu s užeta. Klizite prstom ulijevo da biste smanjili visinu bilješke; klizite je desno da ga podignete. Glatki dodir površine za igranje omogućuje vam lagano klizanje s jednog ključnog svjetla na drugi ili primjenu prirodnog vibrata na bilo koju napomenu. Jedinstvene, nisko trenje vrpce trčanje duž vrha i dna površine Seaboard GRAND. Oni olakšavaju pokretanje jednog ključnog vala, a zatim klizite na bilo koji drugi ključni val koji odaberete u jednoj pokretu tekućine, čak i omogućavajući višestruke bilješke glissandom neovisno u isto vrijeme. SoundDial je jedina kontrola koju trebate prilagoditi zvuku Seaboard GRAND. Prebacivanje između postavki zvuka pomoću kontinuirane rotacijske kontrole, a suptilni LED prsten prikazuje točno koji se predefinirani trenutačno reproducira. Equator je potpuno opremljen audio motor, dizajniran posebno za Seaboardovu višedimenzionalnu kontrolu. Svaki Seaboard GRAND brod spreman je za pokretanje Equator-a: uključite samo slušalice ili pojačalo, a vi ćete biti spremni ići. Valna oblika za praćenje, najnovija i najnaprednija digitalna audio radna stanica iz Tracktiona, sada je uključena u sve Seaboards. Morsko dno je izumljeno i razvijeno u Londonu, a tvrtka je ponosna što je svaka jedinica također u Londonu. Roli okuplja i ispituje svaki Seaboard GRAND u njihovom studiju Dalston, omogućujući im da strastveno brinu za svaki detalj i osiguravaju kvalitetu svakog instrumenta koji čine.

Parametri i specifikacija

Broj tipki

25

Adapter uključen

Da

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Roli Seaboard Rise 25 , ili ste ga već koristili?

Govori se da ništa nije besplatno. Nemoj tome vjerovati, jer za narudžbe veće od 1390kn je dostava zaista besplatna.

Našao si bolju cijenu od naše? Stvarno? Molimo pošalji link, ako ispuniš uvjete Garancije cijene, odmah ćemo ju izjednačiti.

Želimo prodavati robu za najniže moguće cijene. Saznaj više

Postoji li život nakon života za sada ne znamo. Povrat robe bez obrazloženja j moguć u okviru 30 dana od kupnje.

Ništa te nećemo pitati, robu ćemoo zamijeniti za drugu ili ti vratiti novac. Odluka je na tebi. Saznaj više

I najkvalitetniji proizvodu mogu ponekad imati problem. To nije nimalo ugodna situacija.

S nama možeš biti siguran da će problem biti odstranjen brzo i efikasno. Imamo vlastiti servis za koji su svi popravci izazov.

Bok, nisam robot, živo biće sam. Imam odgovore za pitanja u vezi svemira i našeg asortimana.

Napiši mi e-mail, sigurno ću ti pomoći.

Besplatni pozivi (pon - pet 09:00-17:00) :
0800 140 055

Email:
hrvatska@muziker.com

Kontaktirajte nas

© 2004-2019 Muziker | Roli Seaboard Rise 25
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati