Odaberi državu za dostavu paketa

cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Floyd Rose Pro Tungsten Sustain Block 42 mm

Ekskluzivni blokovi za zadržavanje volframova za Floyd Rose tremolo mostove nude najvišu gustoću raspoloživu u bloku koji odgovara originalnim specifikacijama vašeg Floyd Rose mosta. Kada je riječ o održavanju, najvažnija svojstva jednog metala...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: FL FRP-TUB 42 | ID: 271517

Dani ekstra radosti - ostvarite popust do 10€

Iskoristite kupon za popust prilikom kupovine i uštedite.
Uz kod HAPPY10 dobivate popust do 10 € za svaku kupnju iznad 300 €.

Floyd Rose Pro Tungsten Sustain Block 42 mm

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ekskluzivni blokovi za zadržavanje volframova za Floyd Rose tremolo mostove nude najvišu gustoću raspoloživu u bloku koji odgovara originalnim specifikacijama vašeg Floyd Rose mosta. Kada je riječ o održavanju, najvažnija svojstva jednog metala su gustoća i tvrdoća. Volfram je više od 4 puta gušći od titana i više od dvostruko većeg od mjedi. Da bi se postigla jednaka masa našeg volframovog održivog bloka, potreban vam je blok od titana 4 puta veći, a mjedeni blok dvostruki dimenzije našeg volframovog bloka. Zašto su gustoća i masa važni za zvuk i održavanje? Fiksni gitarski most efikasno prenosi žičane vibracije od mosta do tijela kroz veliku kontaktnu površinu, ali tremolo mostovi su ograničeni s nekoliko vrlo malih priključnih točaka. Velika je rezonancija izgubljena na mostu kroz tremolo opruge jer izvori dobro apsorbiraju i raspršuju vibracije. To je jedan od razloga zbog kojih su složeni studio mikrofoni suspendirani od izvora za izoliranje vanjskih vibracija. Blok s održavanjem velike gustoće znači veću masu što znači manje vibracije koje se prenose na opruge i više u mostu u kojem pripada. Mekani metali apsorbiraju zvuk i otkazuju održavanje. Volfram je mnogo teži od čelika i titana, a dvaput je tvrđi od mjedi. Nijedan drugi blok ne nudi savršenu kombinaciju mase i tvrdoće. Koristi se samo za njemačke Floyd Rose Tremolo sustave. Visina: 42 mm.

Parametri i specifikacija

Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina