cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

EVH 5150 Series Standard EB Stealth Black

Dizajniran za brzinu, udobnost i stav s punim gasom, preimenovani model 5150® Series Standard kultna je eksplozija iz prošlosti koja kombinira povratne i modernizirane značajke. Poput svog prethodnika, i 5150 Standard ima modificirano tijelo od bassw

Kod proizvoda: 510-8001-568 | ID: 389609

5.989 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

EVH 5150 Series Standard EB Stealth Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dizajniran za brzinu, udobnost i stav s punim gasom, preimenovani model 5150® Series Standard kultna je eksplozija iz prošlosti koja kombinira povratne i modernizirane značajke.

Poput svog prethodnika, i 5150 Standard ima modificirano tijelo od basswooda u stilu Strat® s dubljom krivuljom gornjeg dijela tijela. Javorov vrat ojačan grafitom pričvršćenim vijcima ima udobni modificirani profil „C“, ručno istrljani satenski uretanski završetak, kotačić za podešavanje nosača na peti i naslon za glavu „hokejaške palice“ s naljepnicom s logotipom EVH®. Izgrađen za glatku i brzu mogućnost igranja, prstna ploča od ebanovinog sloja polumjera 12 "-16" ima 22 jumbo praska i umetke s točkicama.

Iako je slavni prugasti original imao samo jedan humbucking most, samo je novi 5150 opremljen konfiguracijom HH podizača kontroliranom trosmjernom preklopnom sklopkom na gornjoj grani. Prilagođeno dizajnirani EVH® Wolfgang® Alnico 2 humbucking bridge pickup pruža savršenu količinu udaraca i artikulacije sa slatkim sustain-om i gustim krupnim ritmovima u savršeno uravnoteženoj EQ krivulji. EVH Wolfgang Alnico 2 podizač vrata za humbucker služi bez gluposti, prekomjerni pogon kuglica do zida i beskrajan sustain bez štednje na zglobnom čišćenju kad se volumen sruši. Prilagođeno dizajnirana tipka za glasnoću s malim trenjem stvara sužavanje ravnomjerne glasnoće za najglađe nabreknuće glasnoće, dok će tipka za ton visokog trenja ostati na mjestu čak i ako slučajno naleti. Dodana nova značajka dolazi na putu do prekidača za ubijanje nižeg stupnja, omogućujući vam da utišate gitaru radi tih mucavih ritmičkih efekata - pomislite "Stvarno si me dobio".

Opremljen mostom Floyd Rose® s gornjim nosačem s certifikatom EVH s oznakom EVH, zaključavajući dio ima fine tunere za svaku žicu i patentirani EVH D-Tuna® za prebacivanje naprijed-natrag s drop-D na standardno podešavanje u trenu.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Vrsta

Vrat

Prstohvat

Boja

Konfiguracija pickupa

HH

Broj žica

6

Broj pragova

22

Torba/kofer uključen

Serija

Dužina skale (mm)

648

Finiš

Finiš vrata

Radius prstohvat

Dimenzije pragova

Pickup bridge pozicija

Kontrole

Dugme za upravljanje

Prekidač (Switch)

Hardver

Mašinice

Umetci prstohvata

Debljina

Širina gornje kobile (mm)

Gornje kobila

Šipka (Truss rod)

Ključ za podešenje šipke u vratu

Da

Pickguard

Strap Button

Boja prema proizvođaču

Stealth Black

Zemlja podrijetla

Meksiko

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate EVH 5150 Series Standard EB Stealth Black , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati