Arturia Minibrute 2S Travel SET

Sintesajzeri | Kod proizvoda: MINIBRUTE-2S-SET | ID: 312894

Arturia Minibrute 2S Travel SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SLIKE JE ILUSTRATIVNA! - SET raznih komada po sniženoj cijeni. Prije ili kasnije trebat će vam ih više. Ako ih odlučite kupiti sada, uštedjet ćete novac i vrijeme, plus nema potrebe za naknadnim rješavanjem problema.

Parametri i specifikacija

Broj tipki

25

Tipkovnica

Touch Sensitive with Aftertouch

Polifonija

1

Ulazi

CV, MIDI IN

Izlazi

1x Jack 6,3mm TRS, 1x Headpone Jack 6,3mm TRS

Sekvencer

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Nije

Radi na baterije

Nije

USB to Host

Da

Veličina tipkovnice

Standard

Adapter uključen

Da

Zemlja podrijetla

Kina

Proizvodi u setu

1 x

Arturia Minibrute 2S

Arturia Minibrute 2S

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sinta koji je započeo pristupačnu analognu revoluciju ponovno se rodio kao zarazna, nadahnjujuća korak-sekvencijski synth s ogromnim modularnim mogućnostima. Uzbudljiva evolucija u MiniBrute priči, MiniBrute 2S ostaje vjerna čvrstoj formi zvuka ikona izvornika, dodajući uzbudljive nove mogućnosti i mogućnosti. Kombiniranjem najboljih elemenata analognog sintesajzera s intuitivnim korak-sekvencerom i uzbudljivom polu-modularnom arhitekturom, MiniBrute 2S je napravljen da nadahnjuje. Njegovi su parametri jasno izloženi i stvaraju zvuk koji je prepuna osobnosti i stavova. Njegova multi-pattern, triple-layer, 64-korak sequencer nudi uzbudljive nove načine stvaranja glazbe, ali uzima bol iz programiranja uzoraka. Ozbiljan samostalni synth, MiniBrute 2S također se može povećati korištenjem proširenog patchbaya i postati središte vašeg modularnog sustava. Priključite se na RackBrute i zadržite svoju zbirku u elegantnom, robusnom Euroracku ekosustavu. Lijepo osmišljen analogni sintetizacijski slijed, bitna veza s modularnim svijetom i instrument koji će rasti s vama. MiniBrute 2S će vam pomoći stvoriti zvukove koje nitko nikad prije nije čuo. Moćni samostalni synth, MiniBrute 2S vam daje kontrolu nad rukama, omogućujući vam stvaranje jedinstvenih zvukova koji će vas odvesti od mnoštva. Ne postoji ništa baš kao uzbuđenje slušanja vašeg zvuka oživljava u vašim rukama; pjevanje dok ugađate VCO valne oblike; režanje dok vozite svoj LFO; i vrište dok gurate Steiner-Parker filtar. Kroz organsko programiranje s gotovo beskonačnim mogućnostima, MiniBrute 2S otvara uzbudljiv svemir zvuka za vas da istražite. Više od zbroja svojih dijelova, MiniBrute 2S uzima sve što znate o sintetizatorima i okreće ga naglavce, dopuštajući da prepravite pravila. Uz sveobuhvatnu modulacijsku matricu s desecima izvora i odredišta na raspolaganju, možete započeti s recikliranjem svojih putova signala kako bi dočarali doista uzbudljive zvukove koji nikada prije nisu bili čuli.

1 x

Arturia RackBrute 6U

Arturia RackBrute 6U

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

RackBrute 6U je all-inclusive Eurorack slučaj koji osigurava potpunu sigurnost vaših modula i maksimalnu praktičnost u svim uvjetima korištenja. Njegova konfiguracija s više položaja i uključena pouzdana napajanja čine ga pravim specijalističkim rješenjem. RackBrute 6U vam nudi 176HP za pohranu i osiguranje vaše zavidne zbirke Eurorack modula u vječnom, ali laganom aluminijskom okviru, okruženom s dva drvena panela. Nakon što ste zaključani i učitani, modularno podešavanje će izgledati i osjećati se kao monolit, a ipak je fleksibilniji nego ikada zahvaljujući sustavu vezivanja veze i uparivoj ručki. Kada ste u pokretu, učinit će prijevoz modularne opreme u parku. Kada ste u poziciji, omogućit će vam da organizirate svoj zapovjedni centar onako kako to želite. Moduli ne žive samo na ljubavi, a RackBrute 6U drži sve živim sa svojim + 12V / -12V / + 5V napajanje. Kada morate držati svoj položaj satima, bolje je biti dobro postavljen i imati jasan pogled na okolinu. Iz tog razloga razvili smo sustav Link, prikladan i jednostavan za pričvršćivanje koji vam omogućuje usmjeravanje namjenske ručke tako da svoj modular može dati najtočniji položaj. Bilo sklona, ​​privlačna ili privlačna, RackBrute 6U uvijek će biti na vidikovcu, spremni za narudžbe. Postrojbe nisu ništa ako nisu pravilno hranjene. Nema problema, RackBrute 6U nije samo kutija. Uključuje i nevjerojatnu napajanje od + 12V / -12V / + 5V koja osigurava vatrena moć do 1600mA. To je povezano s vojnom opremom s 32 dostupna utora, uključujući naprednu tehnologiju filtriranja buke koja jamči optimalne uvjete.

1 x

Arturia Rackbrute Travel Bag

Arturia Rackbrute Travel Bag

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Transportna torba. Značajke: Dizajniran za RackBrute i MiniBrute 2 sintesajzer. Visoka kvaliteta tapacirana vrećica. Vanjski pretinac za adaptere i male kontrolere. Remen za nošenje oko ramena. Omogućuje RackBrute Handle Access. Dimenzije: 55,9 x 27,9 x 35,6 cm. Težina: 2,27 kg.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Arturia Minibrute 2S Travel SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Arturia Minibrute 2S Travel SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati