Arturia Minibrute 2 Travel SET

Sintesajzeri | Kod proizvoda: MINIBRUTE-2-SET | ID: 312893

Arturia Minibrute 2 Travel SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SLIKE JE ILUSTRATIVNA! - SET raznih komada po sniženoj cijeni. Prije ili kasnije trebat će vam ih više. Ako ih odlučite kupiti sada, uštedjet ćete novac i vrijeme, plus nema potrebe za naknadnim rješavanjem problema.

Parametri i specifikacija

Broj tipki

25

Tipkovnica

Touch Sensitive with Aftertouch

Polifonija

1

Ulazi

CV, MIDI IN

Izlazi

1x Jack 6,3mm TRS, 1x Headpone Jack 6,3mm TRS

Sekvencer

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Nije

Radi na baterije

Nije

USB to Host

Da

Veličina tipkovnice

Standard

Adapter uključen

Da

Zemlja podrijetla

Kina

Proizvodi u setu

1 x

Arturia Minibrute 2

Arturia Minibrute 2

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

MiniBrute 2 se razvio od legendarnog monosinteja koji je revolucionirao analognu scenu sa svojim miješanim valnim oblicima, Steiner-Parkerovim filtrom i Brute Factorom. Sada s polu-modularnom arhitekturom, možete spojiti svoj genom i proširiti svoju sirovu moć u svijet Eurorack modularnog. Rođen je iz loze svog prethodnika, MiniBrute 2 je prilagodljivi, dinamični synth poluotvoreni arhitekture i veliku povezanost. Ovo je evolucija synth. Od najranijih elektroničkih instrumenata, sintisajzerima je proširen i unaprijeđen mogućnosti koje su dostupne glazbenicima. Odlučili smo ne samo primijeniti ovu mantru na zvuk našeg novog instrumenta, već sam sintetizator. MiniBrute 2 je rođen! Sintetizator koji bi zvučao ogromno, a ipak bi bilo kompaktno, samostalno i svestrano. Instrument koji bi bio sveobuhvatan i razvijao se. MiniBrute 2 osvaja konvencije u smislu zvuka, značajki i predodžbi o tome što bi trebao biti synth. MiniBrute 2 nema ništa za skrivanje. Pogledajte njegovu prednju ploču, upoznajte se. Primijetit ćete ikonografske Brute oscilatore, kiselinski Steiner-Parker filtar i gumb za Brute Factor koji potiče kašnjenje, koji je postao potpisni element Arturia synth za mnoge obožavatelje. Gledajući malo dalje, iza uobičajenih izvora i kontrola modulacije, primijetit ćete neke uzbudljive, neočekivane značajke: drugi VCO; drugi LFO; nove mogućnosti VCO i Filter modulacije frekvencije; odredišta modulacije povezane s modifikatorima; potpuno novu omotnicu AD omča. Jednom prilagođen, ova mala zvijer će otkriti cijeli niz svojih vokalizacija, uključujući bijesne tragove i piercing sekvence, kao i glatke jastučiće i pjevanje bas. Zahvaljujući masivnom zaljevu za zakrpu CV / Gate, u svakom će trenutku moći reinventirati i restrukturirati svoj MiniBrute 2. Razvodnik je polu-modularan, čak i bez povezanih žarišnih vodova, a svaka od njegovih značajki već je pametno, inspirativno preusmjerena. Ako želite početi analizirati zvuk i eksperimentirati, pronaći ćete izravni, 100% siguran pristup genetskom kodu MiniBrute 2 s desne strane njegove prednje ploče. Moduliranje metalizera iznosi audio impuls? Imate omotnicu AD koja utječe na vlastito propadanje kako bi bila oštrija? Utječe na VCO1 FM iznos s LFO? Dobivate ideju. Mogućnosti su praktički neograničene, a još više ako imate CV / Gate-enhanced gear i Eurorack module da biste dobrodošli u paket.

1 x

Arturia RackBrute 6U

Arturia RackBrute 6U

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

RackBrute 6U je all-inclusive Eurorack slučaj koji osigurava potpunu sigurnost vaših modula i maksimalnu praktičnost u svim uvjetima korištenja. Njegova konfiguracija s više položaja i uključena pouzdana napajanja čine ga pravim specijalističkim rješenjem. RackBrute 6U vam nudi 176HP za pohranu i osiguranje vaše zavidne zbirke Eurorack modula u vječnom, ali laganom aluminijskom okviru, okruženom s dva drvena panela. Nakon što ste zaključani i učitani, modularno podešavanje će izgledati i osjećati se kao monolit, a ipak je fleksibilniji nego ikada zahvaljujući sustavu vezivanja veze i uparivoj ručki. Kada ste u pokretu, učinit će prijevoz modularne opreme u parku. Kada ste u poziciji, omogućit će vam da organizirate svoj zapovjedni centar onako kako to želite. Moduli ne žive samo na ljubavi, a RackBrute 6U drži sve živim sa svojim + 12V / -12V / + 5V napajanje. Kada morate držati svoj položaj satima, bolje je biti dobro postavljen i imati jasan pogled na okolinu. Iz tog razloga razvili smo sustav Link, prikladan i jednostavan za pričvršćivanje koji vam omogućuje usmjeravanje namjenske ručke tako da svoj modular može dati najtočniji položaj. Bilo sklona, ​​privlačna ili privlačna, RackBrute 6U uvijek će biti na vidikovcu, spremni za narudžbe. Postrojbe nisu ništa ako nisu pravilno hranjene. Nema problema, RackBrute 6U nije samo kutija. Uključuje i nevjerojatnu napajanje od + 12V / -12V / + 5V koja osigurava vatrena moć do 1600mA. To je povezano s vojnom opremom s 32 dostupna utora, uključujući naprednu tehnologiju filtriranja buke koja jamči optimalne uvjete.

1 x

Arturia Rackbrute Travel Bag

Arturia Rackbrute Travel Bag

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Transportna torba. Značajke: Dizajniran za RackBrute i MiniBrute 2 sintesajzer. Visoka kvaliteta tapacirana vrećica. Vanjski pretinac za adaptere i male kontrolere. Remen za nošenje oko ramena. Omogućuje RackBrute Handle Access. Dimenzije: 55,9 x 27,9 x 35,6 cm. Težina: 2,27 kg.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Arturia Minibrute 2 Travel SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Arturia Minibrute 2 Travel SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati