Odaberi državu za dostavu paketa

TOZO Agile Dots TWS

Površina i kut dijela za uho Agile Dotsearbuda polirani su i usavršavani više puta kako bi se postigla ravnoteža između ljepote i udobnosti i učinila udobnim za nošenje. Isto tako, jedna slušalica teži samo 3,7 g, što je čini laganom poput pera i...
Na skladištu 2 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-07-17
31,90 €
240,35 kn
Bežične In-ear slušalice TOZO Agile Dots TWS

TOZO Agile Dots TWS

31,90 €
240,35 kn

Kod proizvoda: AGILE-DOTS-TWS | ID: 1103264

TOZO Agile Dots TWS

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Površina i kut dijela za uho Agile Dotsearbuda polirani su i usavršavani više puta kako bi se postigla ravnoteža između ljepote i udobnosti i učinila udobnim za nošenje. Isto tako, jedna slušalica teži samo 3,7 g, što je čini laganom poput pera i diskretnom u uhu. Ergonomski dizajn pruža udobno i sigurno pristajanje koje ne viri iz vaših ušiju, posebno za sport, vježbanje i teretanu.
Zvučnik TOZO Agile Dotsearbuds promjera 6 mm predstavlja moćan i širok raspon zvuka, zbog čega su visoki tonovi puni dinamike, a basovi snažni. Usvajanje naprednog Bluetooth čipa čini zvuk koji reproduciraju slušalice mnogo ljepšim i ugodnijim, pogodnim za sport ili domaću zadaću.
Agile Dotsearbuds podržava dvostruku kontrolu dodirom u ušima, pružajući prikladno upravljanje kontrolom glasnoće, prethodnom/sljedećom pjesmom, pauziranjem i odgovaranjem na pozive, kao i upravljanje glasovnim asistentom.
Uz Bluetooth 5.3 tehnologiju Agile Dotsha ima vrhunsku kvalitetu zvuka i jak signal, tako da nema prekida u slušanju glazbe ili telefoniranju unutar 12 metara.

Parametri i specifikacija

Namjena

Kompatibilnost


Opcije

Mikrofon

Uklanjanje buke

Bluetooth verzija

Bluetooth 5.3

Bluetooth profil

HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Bežično punjenje

Nije


Svojstva

Raspon frekvencija

Vodootpornost

IP klasa zaštite

Da

Funkcionalni doseg(m)

12


Materijal

Konstrukcija


Konektori

Konektor tipa A


Pakiranje

Napajanje

Vrijeme sviranja (sati)

5,5

Radi na baterije

Da

Vrsta baterije

Integrated

Napajanje

USB-C


Dimenzije i težina

Težina (g)

3,7


Preporučena dodatna oprema