TC Electronic Honey Pot Fuzz

Overdrives / Distortions / Fuzzes / Boosters | Kod proizvoda: HONEY-POT-FUZZ | ID: 258278

Nedostupno

TC Electronic Honey Pot Fuzz

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Honey Pot Fuzz je vrsta kutija koja zamagljuje linije između zamućenja i izobličenja na najudobniji način. Postoji mnogo opsega na slavinu. Samo je molba za glasnu cijevnu amp uistinu otvoriti i disati. Raspon dobitaka koji je dostupan u Honeypot Fuzz-u ide od pomalo grubog mljevenja, gotovo kao prevelika brzina i sve do masivnih zidova ljepljivog iskrivljenja sa saćastom strukturom s naizgled beskrajnom održivosti i ton koji je masno i neugodno, ali s debelim, slatkim vrhuncima , Honeypot pokriva širok glazbeni teritorij koji se proteže sve od Black Keysa i White Stripes do 90-ih alternativnih rockova sve do Mračne strane Mjeseca s prekrasnim kremastim i živahnim nastojanjima. Honey Pot Fuzz ima gumb samo za točnu količinu koja vam je potrebna za one epske solo pjesme na kojima želite objesiti na privjesak za barem nekoliko barova ili tematski zid vješanih naponskih akorda koji visi zauvijek dok vi 'izgradnja do vrhunske završiti. Trenutačno prepoznatljivi neizraziti distorzijski krug vjerno snima zvuk ikonskih rock gitara albuma iz 70-ih i poslije. Nema sumnje da ste to čuli - masne zvučne snage akorda s životom vlastitih, pjevačkih, violinskih linija olova koje održavaju dane i uske, bogate riffing koji drži svoje u kombinaciji. Honey Pot temelji se na visokokvalitetnom analognom krugu za bogate, zadovoljavajuće tonove pahuljica i vanjsku metalnu šasiju izgrađenu do kraja. Vrhunski pričvrsni prstenovi ostaju izvan puta na vašoj pedalini i omogućuju vam da se u nekoliko Honeypots serije, ako ste tako sklon i pravi bypass tehnologija drži vaš signal lijepo i uredno.

Parametri i specifikacija

Vrsta

True bypass

Da

Radi na baterije

Da

Adapter uključen

Napajanje

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

4,75

Imate TC Electronic Honey Pot Fuzz , ili ste ga već koristili?

Domen Vuke V.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
30.09.2019.

Great simple fuzz pedal. Very smooth sounding, rounded sound. Works amazing with single coils, not so well with humbuckers. On very low sustain setting it loses signal fast-as if it had a limiter. However for the price you cannot beat it.

Renato B.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
03.09.2019.

Tomáš K.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
26.04.2019.

Masívny deštruktívny faaaaaz. Vhodný do čistého aj do skresleného kanálu, sadistické skreslenie je garantované. ALE. Spínač je úplne naprd! Zopne až PO odobratí nohy z pedálu. Pri vypínaní je to klasika - šťuk a je vypnutý. Takže. TC. Mal som v pláne aj iný efekt.

© 2004-2020 Muziker | TC Electronic Honey Pot Fuzz
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati