cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Steinberger SST-105

Glazbena gudača Steinberger standardnih dvostrukih kugli značajka je heksagonalne jezgre platinastog čelika u SAD-u za dodatnu stabilnost ugađanja tako da se brzo aktiviraju i zadržavaju ton više. Zajamčeno u skladu sa službenom Steinbergerovom...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: SST-105 | ID: 271386

Steinberger SST-105

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Glazbena gudača Steinberger standardnih dvostrukih kugli značajka je heksagonalne jezgre platinastog čelika u SAD-u za dodatnu stabilnost ugađanja tako da se brzo aktiviraju i zadržavaju ton više. Zajamčeno u skladu sa službenom Steinbergerovom trakom, promjerom uvrtanja, duljinom uvijanja i promjerom lopatica. Ni drugi se nizovi ne izvode. Steinberger Double-Ball žice sadrže platine-čelični heksagram jezgre SAD-a za dodatnu stabilnost ugađanja kako bi se brzo podesili i zadržali ton više. Naljepkivanje niklom povećava toplinu i poboljšava ukupni ton. Bez obzira na to koji stil glazbe sviraš, čut ćete zašto su Steinberger Double-Balls izbori Steinberger-fanatika širom svijeta. Mjerila .010, .013, .017, .026, .036, .466.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Debljina

Srž žice


Materijal

Pakiranje

Ponuđena konfiguracija


Dimenzije i težina

Dužina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina