cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Pro Mark F7AAGC Forward 7A ActiveGrip Clear Bubnjarske palice

5
ActiveGrip je Promarkov patentirani vrućinski aktivirani premaz koji je dizajniran da se približi kako igrači piju znoja i raste njihova tjelesna temperatura. Primjenjuje se tanki poput tradicionalnog lakiranja dodajući dodatni promjer ili težinu...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: F7AAGC | ID: 271541

Pro Mark F7AAGC Forward 7A ActiveGrip Clear Bubnjarske palice

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

ActiveGrip je Promarkov patentirani vrućinski aktivirani premaz koji je dizajniran da se približi kako igrači piju znoja i raste njihova tjelesna temperatura. Primjenjuje se tanki poput tradicionalnog lakiranja dodajući dodatni promjer ili težinu štapiću. Za razliku od većine dostupnih alternativa na tržištu, ActiveGrip ne uklanja igrače ruku ili uzrokuje ograničenja u rasponu kretanja ili tehnike. Dužina: 16 ", Promjer: .535". ActiveGrip - Vatrootporni premaz koji zahvaća toplinu i jača teže igrate. Reinvented tip Acorn pruža veće slatko mjesto za povećanje brzine i artikulacije. Naprijed osjećaj za moć i brzinu. Svi Promarkovi šipki dizajnirani su, projektirani i proizvedeni u SAD-u u tvornici u Texasu do najstrožih kontrola kvalitete u industriji.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

7A


Svojstva

Oblik


Materijal

Materijal

Glava


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5