cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Nino NINO966

Ništa ne spaja ljude kao glazba. Uz Nino Percussion Classroom Hand Drum Set i stalak, devet pojedinačnih bubnjeva se drži u drvenom stalku kako bi se stvorilo ultimativno iskustvo grupnih udaraljki! Set dolazi s četiri drvena malja, ali bubnjevi...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-04-30
430 €
3.239,84 kn
Dječje udaraljke Nino NINO966

Nino NINO966

430 €
3.239,84 kn

Kod proizvoda: NINO966 | ID: 1085796

Nino NINO966

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ništa ne spaja ljude kao glazba. Uz Nino Percussion Classroom Hand Drum Set i stalak, devet pojedinačnih bubnjeva se drži u drvenom stalku kako bi se stvorilo ultimativno iskustvo grupnih udaraljki! Set dolazi s četiri drvena malja, ali bubnjevi se mogu svirati rukama. Svaki svirač ima dva bubnja za sviranje koji proizvode visoke i niske note, ili se mogu nagnuti i zajedno udarati po velikom središnjem bubnju. Svaki bubanj se može skinuti sa postolja. Izrađene su od ABS plastike i opremljene su snažnom sintetičkom glavom. Visina stalka je udobna za mlade glazbenike da stoje dok sviraju i lako se sastavlja i rastavlja radi pohranjivanja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Materijal

Materijal


Zemlja

Zemlja podrijetla

Bugarska