cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Nino NINO965

5
S parom ručnih bubnjeva, dva ručna bubnja od ABS plastike različitih veličina drže se u drvenom stalku tako da se mogu svirati zajedno kako bi proizveli visoke i niske note, stvarajući ritmičku melodiju. Uključuje jedan žuti bubanj od 6 inča i...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
95,40 €
718,79 kn
98,60 €
Dječje udaraljke Nino NINO965

Nino NINO965

95,40 €
718,79 kn
98,60 €

Kod proizvoda: NINO965 | ID: 1085798

Nino NINO965

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

S parom ručnih bubnjeva, dva ručna bubnja od ABS plastike različitih veličina drže se u drvenom stalku tako da se mogu svirati zajedno kako bi proizveli visoke i niske note, stvarajući ritmičku melodiju. Uključuje jedan žuti bubanj od 6 inča i jedan plavi bubanj od 12 inča, svaki izrađen od ABS plastičnih školjki i jakih sintetičkih glava. Uz ovaj set dolazi i par drvenih batova, no bubnjevi se mogu svirati i rukama. Postolje je udobne visine za mlade glazbenike da stoje ili kleče dok sviraju i lako se sastavlja i rastavlja radi pohranjivanja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Materijal

Materijal


Zemlja

Zemlja podrijetla

Bugarska


Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5