cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Meinl HD5 Sonic Energy Handpan

MEINL Sonic Energy Harmonic Art Handpan instrumenti su ručno izrađeni jedan po jedan pomoću vrhunskog njemačkog čelika. Ovaj je materijal odabran i za njegovu sposobnost da se ručno rade i njegova snaga za održavanje ugađanja. Ovi instrumenti su...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2023-10-10
1.859 €
14.006,64 kn
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2023-10-10
1.859 €
14.006,64 kn

Kod proizvoda: HD5 | ID: 271370

Meinl HD5 Sonic Energy Handpan

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

MEINL Sonic Energy Harmonic Art Handpan instrumenti su ručno izrađeni jedan po jedan pomoću vrhunskog njemačkog čelika. Ovaj je materijal odabran i za njegovu sposobnost da se ručno rade i njegova snaga za održavanje ugađanja. Ovi instrumenti su izgrađeni da traju doživotno. Harmonic Art Handpan proizvodi jasne i čiste bilješke kada ih udari ruka. Ton je ugodan, umirujući i opuštajući te se može koristiti u različitim okruženjima kako za rad i terapiju. Svatko je ugođen sa središnjom notom i sedam dodatnih zapisa koji omogućuju igraču da radi unutar glazbene ljestvice i kao solo instrumentalist i sa skupinom. Veličina: 21,65 "promjer, 9,84" visina. Materijal: visokokvalitetni čelik. Tuning: D, A, A #, C, D, E, F, A. Uključuje: Zaštitni poklopac izrađen od čelika od izdržljivog čelika, Bag izrađen od teških najlona, ​​Sintetički krzno iznutra za dodatnu zaštitu, za udoban prijevoz. Boja: crna.

Preporučena dodatna oprema