cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk T800 PLUS

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:fotografirajte u rezoluciji do 3264x2448 piksela. Noćno nebo i velike astronomske objekte možete gledati s nevjerojatnim detaljima. Kamera vam omogućuje fotografiranje planeta Sunčevog sustava i Mjeseca.

Kod proizvoda: 70363-LEVENHUK | ID: 390325

2.328 kn
Na skladištu za e-shop 1 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-04-29
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk T800 PLUS

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

fotografirajte u rezoluciji do 3264x2448 piksela. Noćno nebo i velike astronomske objekte možete gledati s nevjerojatnim detaljima. Kamera vam omogućuje fotografiranje planeta Sunčevog sustava i Mjeseca. Uz njegovu pomoć možete napraviti fascinantne videozapise o svemiru ili emitirati svoja zapažanja na mreži.

Ova kamera radi s bilo kojim teleskopom bilo kojeg proizvođača. Može se instalirati u 1.25 "fokusor; u paket je uključen poseban adapter. Kamera radi kada je spojena na računalo putem standardnog USB kabela. Ne zahtijeva dodatni izvor napajanja jer se puni izravno iz uređaja. računalo. Za rad s fotoaparatom koristi se poseban softver (CD je priložen) koji vam omogućuje obradu spremljenih slika: promjenu veličine, podešavanje svjetline i kontrasta, spremanje slika i videozapisa.

Kako biste osigurali najbolje moguće performanse novog fotoaparata, pobrinite se da vaše računalo udovoljava sistemskim zahtjevima koje je odredio proizvođač. Kompatibilni OS uključuju Mac, Linux i Windows. Za uspostavljanje veze potreban je USB 2.0 priključak.
Ako se softver ne izvodi na vašem računalu, kontaktirajte nas i navedite svoj operativni sustav i njegovu verziju (za Linux: verzija platforme i jezgre).

Najnovija verzija softvera Levenhuk za Windows podržava osam jezika: engleski, francuski, njemački, poljski, ruski, pojednostavljeni kineski, tradicionalni kineski, turski.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk T800 PLUS , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati