cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk MED 20B Dalekozor Mikroskop

Binokularni mikroskop Levenhuk MED 20B dizajniran je za profesionalno istraživanje mikrokozmosa pri povećavanjima od 40 do 1000 puta. Koristi polukružnu akromatsku optiku koja minimalizira kromatske aberacije i značajno poravnava zakrivljenost vidnog

Kod proizvoda: 73988-LEVENHUK | ID: 390359

5.249 kn
Na skladištu za e-shop 2 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-05-24
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk MED 20B Dalekozor Mikroskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Binokularni mikroskop Levenhuk MED 20B dizajniran je za profesionalno istraživanje mikrokozmosa pri povećavanjima od 40 do 1000 puta. Koristi polukružnu akromatsku optiku koja minimalizira kromatske aberacije i značajno poravnava zakrivljenost vidnog polja. Ovaj je mikroskop izvrsna akvizicija za mikrobiološki odjel, medicinski laboratorij ili istraživački institut.

Dvogledna glava savršena je za dugotrajna promatranja jer kroz mikroskop možete gledati s oba oka. Vizualni dio ima kut nagiba od 30 °. Trinokularna glava može se okretati za 360 °: ova je značajka korisna za grupna istraživanja. Ako uzorak morate pokazati kolegi, trebate samo okretati glavu mikroskopa, umjesto da pomičete cijeli mikroskop.

Okular za široko polje pruža 10x povećanje i omogućuje podešavanje dioptrije kako bi se dobila što oštrija slika. Grubo i fino fokusiranje omogućuje podešavanje oštrine slike. Oba sustava za fokusiranje imaju mali nagib i omogućuju postavljanje mikroskopa za komplicirana promatranja. Okretni nosač sadrži četiri objektivne leće; Objektivi 40x i 100x opremljeni su okvirima s oprugom. Objektiv od 100x može se koristiti za promatranje pomoću uranjanja u ulje (uključena je bočica s posebnim uljem). Okular i leće su zaštićeni slojem protugljivičnog premaza.

Dvoslojni stupanj dolazi s mehaničkom ljestvicom. Sustav osvjetljenja sastoji se od donjeg izvora svjetlosti i Abbe-ovog kondenzatora s membranom irisa i držačem filtra. Kao izvor svjetlosti koristi se halogena žarulja od 20 W. Svjetlina svjetla je podesiva. Svjetlo se napaja izmjeničnim napajanjem. Uz to, ovaj mikroskop omogućuje postavljanje Köhlerovog osvjetljenja.

Parametri i specifikacija

Povećanje

Pozadinsko osvjetljenje

Da

Materijal

Primjena

Adapter uključen

Da

Zaslon

Nije

Neto težina (kg)

7,28

Napajanje

Adapter

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk MED 20B Dalekozor Mikroskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati