cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk MED 10T Trinocular Mikroskop

Trinokularni mikroskop Levenhuk MED 10T laboratorijski je model s akromatskom optikom za profesionalna mikroistraživanja pri povećanjima od 40 do 1000 puta. Ovaj je mikroskop savršen izbor za studente, istraživački rad u znanstvenom centru ili klinič

Kod proizvoda: 73985-LEVENHUK | ID: 390353

3.033 kn
4.059 kn
- 25%
Na skladištu za e-shop 2 kom
Poslati ćemo sutra
, 2021-05-14
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk MED 10T Trinocular Mikroskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Trinokularni mikroskop Levenhuk MED 10T laboratorijski je model s akromatskom optikom za profesionalna mikroistraživanja pri povećanjima od 40 do 1000 puta. Ovaj je mikroskop savršen izbor za studente, istraživački rad u znanstvenom centru ili klinički i dijagnostički rad u medicinskom laboratoriju.

Trinokularna glava uključuje binokularni vizualni čvor i cijev za ugradnju digitalnog fotoaparata (digitalni fotoaparat se kupuje zasebno). Vizualni dio nagnut je pod 30 ° što omogućuje ugodna proširena promatranja. Trinokularna glava može se okretati za 360 °. U mikroskop su ugrađene četiri akromatske leće različitih uvećanja; Objektiv 40x i 100x opremljen je zaštitnim okvirima s oprugom. Štoviše, 100-metarski objektiv može se koristiti za promatranje uronjenja u ulje (uključena je bočica s uronskim uljem). Okular širokog polja ima prilagodbu dioptrije i pruža dobru vidljivost. Svi optički elementi zaštićeni su protugljivičnim premazom.

Dvoslojni stupanj može se pomicati po dvije osi. Uzorci se stavljaju pod leću mikroskopa i mogu se pomicati uz pomoć mehaničke vage. Dostupni su grubo i fino fokusiranje. Sustav za osvjetljenje mikroskopa sastoji se od svijetlog LED svjetla od 5 vati i Abbeovog kondenzatora s membranom šarenice i držačem filtra. Svjetlo se nalazi ispod pozornice i omogućuje promatranje metodom svijetlog polja u propuštenom svjetlu. Svjetlo se napaja izmjeničnim napajanjem. Sustav osvjetljenja također ima prilagodbu svjetline.

Daljnji opis na tvom jeziku za sada nije dostupan. Možda će ti za sada pomoći opis na engleskom jeziku.

Parametri i specifikacija

Povećanje

Pozadinsko osvjetljenje

Da, LED

Materijal

Primjena

Adapter uključen

Da

Zaslon

Nije

Neto težina (kg)

5,44

Napajanje

Adapter

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk MED 10T Trinocular Mikroskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati