cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk D320L BASE 3M Digital Monocular Microscope

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Digitalni mikroskop Levenhuk D320L BASE dizajniran je za provođenje laboratorijskih istraživanja u područjima medicine, biologije i biokemije. Može se koristiti za dermatološka, urološka i druga medicinsk

Kod proizvoda: 73812-LEVENHUK | ID: 390354

2.604 kn
Naručeno 1 kom, dostupnost provjeravamo
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk D320L BASE 3M Digital Monocular Microscope

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Digitalni mikroskop Levenhuk D320L BASE dizajniran je za provođenje laboratorijskih istraživanja u područjima medicine, biologije i biokemije. Može se koristiti za dermatološka, urološka i druga medicinska istraživanja. Stručnjaci u klinikama, bolnicama i istraživačkim laboratorijima cijenit će mogućnosti ovog mikroskopa. Mikroskop se također može koristiti za održavanje seminara ili podučavanje studenata medicine na fakultetima i sveučilištima.

Mikroskop ima klasičnu monokularnu glavu i okretni nosač za četiri objektiva. Komplet uključuje širokokutni okular i akromatske objektive s različitim uvećanjem. Glava je rotirajuća za 360 °, što omogućuje upotrebu mikroskopa za grupna promatranja. Glava mikroskopa ima kut nagiba od 45 ° koji pruža dodatnu udobnost tijekom dugotrajnog ispitivanja mikro svijeta.

Raspon povećanja mikroskopa je od 40x do 1000x. Kada se koristi objektiv od 100x, možete primijeniti uranjanje uljem. U kompletu je uključena boca ulja za potapanje. Oštrina slike podesiva je uz pomoć koaksijalnog mehanizma grubog i finog podešavanja fokusa.

Uzorci se postavljaju na pozornicu s mehaničkom ljestvicom. Ispod je Abbeov kondenzator s dijafragmom irisa. Halogena rasvjeta nalazi se ispod te i napaja se izmjeničnim napajanjem. Svjetlina osvjetljenja je podesiva. Možete instalirati svjetlosne filtre.

Glavna značajka Levenhuk D320L BASE mikroskopa je njegova 3M digitalna kamera. Omogućuje snimanje zapažanja u slikovnom i video formatu. Kamera je instalirana u optičku cijev umjesto okulara i spojena na računalo priloženim USB kabelom u načinu stvarnog vremena. Slika s objektiva prenosi se na zaslon računala u razlučivosti 2048x1536. Komplet uključuje softverski CD koji omogućuje obradu slika i video zapisa.

Parametri i specifikacija

Povećanje

Pozadinsko osvjetljenje

Da

Materijal

Primjena

Adapter uključen

Da

Zaslon

Nije

Neto težina (kg)

3,4

Napajanje

Adapter

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk D320L BASE 3M Digital Monocular Microscope , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati