cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk 900T Trinocular Microscope

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Levenhuk 900T je trinokularni model, koji omogućuje ugradnju digitalnog fotoaparata. Mikroskop izvrsno izvodi u laboratorijskim istraživanjima i može se koristiti u obrazovne svrhe. Sva se promatranja pro

Kod proizvoda: 75430-LEVENHUK | ID: 390349

3.630 kn
Na skladištu za e-shop 1 kom
Poslati ćemo sutra
, 2021-04-28
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk 900T Trinocular Microscope

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Levenhuk 900T je trinokularni model, koji omogućuje ugradnju digitalnog fotoaparata. Mikroskop izvrsno izvodi u laboratorijskim istraživanjima i može se koristiti u obrazovne svrhe. Sva se promatranja provode u svijetlom polju u padajućem svjetlu; Dostupno je i uranjanje uljem. Mikroskop se može koristiti za opća klinička, histološka, citološka, bakteriološka i druga mikrobiološka istraživanja.

Glava mikroskopa sastoji se od dvoglednog dijela za vizualna promatranja i okomite cijevi za video okular. To vam omogućuje istovremeno proučavanje uzorka i snimanje zapažanja na kameru (kamera se kupuje zasebno). Glava se može rotirati za 360 °, što je prikladno za grupni rad. Akromatska optika širokog polja omogućuje povećanje od 40x do 1000x. Komplet uključuje okulare od 10x te objektive od 4x, 10x, 40x i 100x. Objektivi 40x i 100x opremljeni su okvirima s oprugom. Postoji fino i grubo podešavanje fokusiranja.

Postolje mikroskopa opremljeno je mehaničkom vagom. Ispod pozornice nalazi se Abbeov kondenzator s membranom šarenice i držačem filtra. Moćno LED osvjetljenje dopunjeno je kolektorom, svjetlina osvjetljenja je podesiva. Za napajanje se koristi izmjenična struja.

Parametri i specifikacija

Povećanje

Pozadinsko osvjetljenje

Da, LED

Materijal

Primjena

Adapter uključen

Da

Zaslon

Nije

Neto težina (kg)

6,56

Napajanje

Adapter

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk 900T Trinocular Microscope , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati