cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk 500T POL Trinocular Microscope

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Levenhuk 500T POL mikroskop omogućuje vam provođenje istraživanja na svijetlom terenu kao i korištenje polarizirane svjetlosti. Njegove se sposobnosti mogu koristiti u medicini, biologiji, kristalografiji

Kod proizvoda: 75427-LEVENHUK | ID: 390360

5.519 kn
Na skladištu za e-shop 1 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-04-29
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk 500T POL Trinocular Microscope

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Levenhuk 500T POL mikroskop omogućuje vam provođenje istraživanja na svijetlom terenu kao i korištenje polarizirane svjetlosti. Njegove se sposobnosti mogu koristiti u medicini, biologiji, kristalografiji, kriminologiji, metalografiji i drugim znanstvenim područjima. Ovaj mikroskop na profesionalnoj razini ima pouzdan dizajn i visokokvalitetnu optiku.

Mikroskop ima trinokularnu glavu: binokularni vizualni dio blago je nagnut, dok je očna cijev za ugradnju digitalnog fotoaparata smještena okomito. Glava se može okretati za 360 °. Optička shema sastoji se od okulara širokog polja s povećanjem od 10x i akromatskih objektiva s uvećanjem od 4x, 10x, 40x i 100x. Prednje leće objektiva 40x i 100x opremljene su zaštitnim okvirima s oprugom. Možete provesti istraživanje metodom uranjanja u ulje uz pomoć 100x objektiva. Dostupni su grubo i fino fokusiranje.

Mikroskop koristi okrugli rotacijski stupanj. Klasične kopče koriste se za pričvršćivanje stakala mikroskopa na njih. Ispod pozornice nalazi se kondenzator s membranom šarenice i držačem filtra. Na samom dnu nalazi se rasvjetna jedinica koja se sastoji od LED žarulje s kolektorom. Svjetlina svjetla je podesiva. Uz to, mikroskop ima ugrađeni polarizator i analizator.

Osvjetljenje se napaja izmjeničnim napajanjem.

Parametri i specifikacija

Povećanje

Pozadinsko osvjetljenje

Da, LED

Materijal

Primjena

Adapter uključen

Da

Zaslon

Nije

Neto težina (kg)

5,36

Napajanje

Adapter

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk 500T POL Trinocular Microscope , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati