GoPro HERO8 Black Deluxe SET

GoPro | Kod proizvoda: CHDHX-801-RW-SET | ID: 324965

GoPro HERO8 Black Deluxe SET

GoPro HERO8 Black Deluxe SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam pribor i potrošni materijal. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. S tim se više ne trebate baviti, osim toga imate sigurnost da dodatak koji sadrži poseban SET savršeno odgovara proizvodu.

Proizvodi u setu

1 x

GoPro HERO8 Black

GoPro HERO8 Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Akcijska kamera GoPro Hero 8 nudi nepokolebljivu stabilizaciju HyperSmooth 2.0 i ugrađenu montažu. Obnovljeni oblik je džepniji, a sklopivi prsti na dnu omogućuju vam brzu izmjenu nosača. Nova bočna vrata čine mijenjanje baterija još bržim, a leća je sada 2x otpornija na udarce. Vloggers, proizvođači filmova i kreativni autori mogu učiniti više nego što su ikada zamislili - s priborom za brzo učitavanje poput bljeskalica, mikrofona, LCD ekrana i još mnogo toga. Samo dodajte izborni mod Mod za nadogradnju igre za snimanje. HERO8 Black ima tri razine stabilizacije - On, High i Boost - tako da možete odabrati najbolju opciju za sve što radite. Dobijte najširi mogući prikaz ili ga pojačajte do najglađeg videa ikad ponuđenog u HERO kameri. Uz to, Hyper Smooth radi sa svim rezolucijama i brzinama kadrova, a ima i mogućnost izravnavanja horizonta unutar aplikacije. Snimite super stabilizirane videozapise za isticanje vremena dok se krećete kroz aktivnost. E sad, Time Warp automatski prilagođava brzinu na temelju pokreta, detekcije scene i osvjetljenja. Možete čak usporiti učinak u stvarnom vremenu - priređujući zanimljive trenutke -, a zatim dodirnite za ubrzanje sigurnosnog kopiranja. LiveBurst način rada snima 1,5 sekundu prije i nakon što pritisnete okidač - tako da možete odabrati savršen snimak iz 90 fotografija. Ili podijelite 3-sekundni 4K videoisječak.

1 x

XSories Capxule Large Black

XSories Capxule Large Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

XSories Capxule sadrži unaprijed izrezanu pjenu koja odgovara bilo kojem GoPro modelu kamere (također su kompatibilne akcijske kamere), dva LCD BacPac, GoPro Wi-Fi daljinac, XSories Big U-Shot i jednu SD karticu. Ostale predmete možete spremiti u dodatni prostor i u džep poklopca. Upotrijebite karabin za sigurno pričvršćivanje Velike kapsule.

1 x

XSories Big U-Shot With Tripod Mount Black

XSories Big U-Shot With Tripod Mount Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Savršeni je monopod fotoaparata s GoPro adapterom koji se produžava i zaključava. Univerzalni nosač s vijkom 1/4 "odgovara svim digitalnim fotoaparatima. Ergonomski zahvat od pjene i tvrdo anodizirani završni sloj sprječava hrđanje u ekstremnim uvjetima. Sadrži karabiner i podesivi remen za ruku za dodatnu sigurnost.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate GoPro HERO8 Black Deluxe SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | GoPro HERO8 Black Deluxe SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati