Odaberi državu za dostavu paketa

Gator Frameworks Elite main Desk Studijski namještaj Gray

Gator Frameworks Elite Furniture Series Main Desk je ergonomska radna stanica za podcaste, emitiranje, stvaranje sadržaja, igranje, streaming i kućno snimanje. Sadrži dvoslojnu platformu debljine 1”/25 mm koja odgovara malim studijskim monitorima,...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave.
511 €
3.850,13 kn
Studijski namještaj Gator Frameworks Elite main Desk Studijski namještaj Gray

Gator Frameworks Elite main Desk Studijski namještaj Gray

511 €
3.850,13 kn

Kod proizvoda: 10011498 | ID: 1104347

Gator Frameworks Elite main Desk Studijski namještaj Gray

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Gator Frameworks Elite Furniture Series Main Desk je ergonomska radna stanica za podcaste, emitiranje, stvaranje sadržaja, igranje, streaming i kućno snimanje. Sadrži dvoslojnu platformu debljine 1”/25 mm koja odgovara malim studijskim monitorima, MIDI kontrolnoj površini, mikseru i sličnoj audio opremi. Uključuje prilagodljive razdjelnike za prebacivanje između dvostrukih (8U) ili jednostrukih (4U) konfiguracija stalka.
Serija namještaja Gator Frameworks Elite odlikuje se suvremenim dizajnom s vrhunskom kvalitetom u svakom detalju. Cilj je isporučiti najbolje karakteristike, stil i kvalitetu s estetikom koja odgovara svakom dekoru doma ili studija.
Inovativni dizajnerski elementi kao što je upravljanje kabelima ispod stola i unutar nogu učinit će vaš studio čistim. Pladnjevi na izvlačenje daju vam dodatni prostor tamo gdje vam je najpotrebniji. Ostale profesionalne značajke uključuju obilje prostora za stalak za vašu opremu, kao i povišenu policu koja vaše monitore drži na optimalnoj visini za slušanje i gledanje.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Podesiva visina

Nije


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Gray

Boja


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

119,8

Visina (cm)

101,6

Dubina (cm)

76,2

Težina

51 kg