Odaberi državu za dostavu paketa

Friedman Little Sister

Little Sister je jednokanalna glava od 20 W, s pogonom EL84, temeljena na svom prethodniku od 40 W. Isporučujući prepoznatljivi britanski ton po kojem je Friedman poznat, nova Little Sister ima jednokanalni dizajn koji vam pruža sve, od prekrasnih...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
1.789 €
13.479,22 kn
Tube gitarsko pojačalo Friedman Little Sister

Friedman Little Sister

1.789 €
13.479,22 kn

Kod proizvoda: LITTLE SISTER HEAD | ID: 1103560

Friedman Little Sister

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Little Sister je jednokanalna glava od 20 W, s pogonom EL84, temeljena na svom prethodniku od 40 W. Isporučujući prepoznatljivi britanski ton po kojem je Friedman poznat, nova Little Sister ima jednokanalni dizajn koji vam pruža sve, od prekrasnih svjetlucavih čistih do veličanstvene vintage hrskavosti. Izuzetno svestran Little Sister može proizvesti mnoge stilove glazbe od bluesa do rocka i countryja samo podešavanjem pojačanja i mastera, S-Switch (struktura pojačanja) i B Switch (Bright/Tight).
Prvenstveno dizajnirano kao pojačalo u stilu klasičnog rocka, Little Sister će vas impresionirati svim različitim dostupnim tonovima. Ako želite klasični rock zvuk iz 60-ih i 70-ih, Little Sister bi mogao biti vaš tip pojačala
Little Sister ima svu prekrasnu završnu obradu i čvrstu konstrukciju koju biste očekivali od Friedman pojačala. Ručno izrađeni ormarići u SAD-u koriste konstrukciju od baltičke breze s perom i utorom. Dizajniran za prihvaćanje pedala i voli boostove, OD-ove, fazere, flangere, tremola i wahove, dok ultra-prozirna serija efekata petlje rukuje vašim efekt pedalama i rack jedinicama baziranim na vremenu. Mala sestra iz Friedman Amplification, prava je vrištalica i stane vam na stražnje sjedalo!

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Kanali

1

Efekt petlje

Da

Broj ulaza

1


Svojstva

Elektronika

Cijevi - izlazno pojačalo

Impedancija

Snaga

Boja


Ulazi i izlazi

Izlaz za slušalice

Ulazni priključak nožnog prekidača


Efekti

Ugrađeni efekti

Reverb


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Nije

Snaga (Watt)

20

Napajanje


Dimenzije i težina

Visina (cm)

20,95

Szélesség (cm)

45,72

Dubina (cm)

21,59

Težina

10 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema