cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Zašto je upravo za tebe Muziker najbolja trgovina

Sreli se motorista, igrač golfa, skijaš, glazbenik, biciklista, ribar i jedriličar. Motorista kaže: „Pozdrav kolege, dobro došli na današnji sastanak u Muzikeru.“

Počinje to kao dobar vic, ali to je samo početak običnog dana u našoj kancelariji. Tvoje slobodno vrijeme je za nas neizmjerno važno i zato nečemo duljiti da te ne zadržavamo. To ne želimo. Koncentrirajmo se samo na ono važno.

Zašto je Muziker najolji izbor?

Zato što znamo što radimo. Večinom:) Od 1995. godine ovdje rade aktivni glazbenici i svi sastanci su počinjali razgovorima o koncertima, turnejama, novim instrumentima i efektima koje su kupili.. Interesiraju nas sve novosti i volimo ono što radimo. Zato te možemo savjetovati u onome što ti je potrebno. Ne želimo te uhvatiti u zamku najskupljeg proizvoda, radije ćemo ti ponuditi ono što ti je potrebno i što ćeš iskoristiti. Jednostavno zato što želimo da nam se izniova vratiš s povjerenjem. Pošto se ovaj pristup pokazao odličnim, postupno smo počeli poslovati u ostalim zemljama EU i otvorili klasične trgovine u Slovačkoj i Češkoj. Nalaze se u omiljenim tržnim centrima, gdje možeš sve i opipati.

Moglo bi vas interesirati:

Jeste li znali da je dodir čulo koje se najduže pamti? Duže od okusa, mirisa, vida i sluha.

Prijeđimo na stvar.

Svijet je šarolik, pa tako i glazbenici imaju razne hobije. Zato smo morali proširiti ponudu, osim glazbenih instrumenata nudimo i opremu za druge slobodne aktivnosti i hobije. I tako smo među sebe primili entuzijaste za ostale hobije, koje imamo i mi sami – skijaše, igrače golfa, jedriličare, motoriste itd. Zato što samo stručnjak moze savjetovati početnika i samo profesionalac može na nivou razgovarati s drugim profesionalcem. Logično.

Ogromne količine robe imamo direktno na skladištu, zato što danas svatko želi sve i idealno odmah. I mi smo tavi, tako da razumijemo.

Imamo valstiti servis s pravim inžinjerima, koji znaju rastaviti i sastaviti bilo što tako da ne ostaju dijelovi viška. To su ozbiljna gospoda stručnjaci i respektiramo ih. Malo ih se i bojimo.

Uz narudžbe šaljemo poklone, imamo odlične cijene, cijene za dostavu su povoljne, u večini slučajevaje besplatna. Imamo vlastiti vjernosni program u kojem skupljaš bodove za kupnju i nakon toga mijenjaš za robu.

Stalno imamo neke akcije i popuste i primjetili smo da su to primjetili i na kompetentnim mjestima i ocjenili su nas raznim crtifikatima i medaljama. Par godina za redom smo osvojili tituliu najbolja web trgovina. Slava nam nije udarila u glavu, rtako da je sve u redu.

Dosta je bilo o nama, pričajmo o tebi. Reci, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli. Pokaži kako se znaš radovati.

It´s Time to PLAY.