cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Zašto je upravo za tebe Muziker najbolja trgovina

Sreli se motorista, igrač golfa, skijaš, glazbenik, biciklista, ribar i jedriličar. Motorista kaže: „Pozdrav kolege, dobro došli na današnji sastanak u Muzikeru.“

Počinje to kao dobar vic, ali to je samo početak običnog dana u našoj kancelariji. Tvoje slobodno vrijeme je za nas neizmjerno važno i zato nečemo duljiti da te ne zadržavamo. To ne želimo. Koncentrirajmo se samo na ono važno.

Zašto je Muziker najolji izbor?

Zato što znamo što radimo. Večinom:) Od 1995. godine ovdje rade aktivni glazbenici i svi sastanci su počinjali razgovorima o koncertima, turnejama, novim instrumentima i efektima koje su kupili.. Interesiraju nas sve novosti i volimo ono što radimo. Zato te možemo savjetovati u onome što ti je potrebno. Ne želimo te uhvatiti u zamku najskupljeg proizvoda, radije ćemo ti ponuditi ono što ti je potrebno i što ćeš iskoristiti. Jednostavno zato što želimo da nam se izniova vratiš s povjerenjem. Pošto se ovaj pristup pokazao odličnim, postupno smo počeli poslovati u ostalim zemljama EU i otvorili klasične trgovine u Slovačkoj i Češkoj. Nalaze se u omiljenim tržnim centrima, gdje možeš sve i opipati.

Moglo bi vas interesirati:

Jeste li znali da je dodir čulo koje se najduže pamti? Duže od okusa, mirisa, vida i sluha.

Prijeđimo na stvar.

Svijet je šarolik, pa tako i glazbenici imaju razne hobije. Zato smo morali proširiti ponudu, osim glazbenih instrumenata nudimo i opremu za druge slobodne aktivnosti i hobije. I tako smo među sebe primili entuzijaste za ostale hobije, koje imamo i mi sami – skijaše, igrače golfa, jedriličare, motoriste itd. Zato što samo stručnjak moze savjetovati početnika i samo profesionalac može na nivou razgovarati s drugim profesionalcem. Logično.

Ogromne količine robe imamo direktno na skladištu, zato što danas svatko želi sve i idealno odmah. I mi smo tavi, tako da razumijemo.

Imamo valstiti servis s pravim inžinjerima, koji znaju rastaviti i sastaviti bilo što tako da ne ostaju dijelovi viška. To su ozbiljna gospoda stručnjaci i respektiramo ih. Malo ih se i bojimo.

Uz narudžbe šaljemo poklone, imamo odlične cijene, cijene za dostavu su povoljne, u večini slučajevaje besplatna. Imamo vlastiti vjernosni program u kojem skupljaš bodove za kupnju i nakon toga mijenjaš za robu.

Stalno imamo neke akcije i popuste i primjetili smo da su to primjetili i na kompetentnim mjestima i ocjenili su nas raznim crtifikatima i medaljama. Par godina za redom smo osvojili tituliu najbolja web trgovina. Slava nam nije udarila u glavu, rtako da je sve u redu.

Dosta je bilo o nama, pričajmo o tebi. Reci, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli. Pokaži kako se znaš radovati.

It´s Time to PLAY.

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati