cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

https://muzikercdn.com/uploads/cms_files/5794/579490/e821e98a.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=3398

Uključi se i osvoji jednu od najboljih gitara na svijetu!

Takamine jje jedan od najbpjih gitarskih brandova kakvi se uopće proizvode. Svejdoće o tome i brojne svjetske zvijezde koje su ove gitare odabrale kao svoj instrument. Bilo da se radi o irskom kantautoru Glenu Hansardu, američkom pjevaču i skladatelju Bruceu Springsteenu, Bruni Marsu, rockeru Jon Bon Joviju i stotinama drugih. Dali su prednost japanskoj kvaliteti Takamine pred ostalim brandovima.

„Kvalita bez kompromisa“ je tipična za cijelu liniju proizvodnje Takamine – od najjeftinijih modela, sve do najskupljih limitiranih izdanja. Upravo jednu od tih high-end gitara u vrijednosti nevjerojatnih 21 300 kn, možeš sada osvojiti u Muzikeru.

Kako osvojiti gitaru?
Osvojiti je može svaki klijent koji do 31.8.2021 kupi u web trgovini gitaru Takamine i u košaricu upiše kod

TAKA-MINE

Nije važno o kojem modelu Takamine se radi. Istu šansu za dobitak ima svaka narudžba u kojoj će biti gitara ovog branda i ispravno upisan kod. Izvlačenje će biti 6.9.2021 a dobitnika ćemo objaviti ovdje – na ovoj stranici. Obavi kupnju i nemoj se zaboraviti 6. rujna vratiti na ovu stranicu i preuzeti nagradu. Možda ćeš to biti upravo ti kome ćemo poslati ovaj dragulj.

Istraži sve proizvode:

Takamine

Ovo može biti tvoja gitara:Upisivanjem jedistvenog koda i slanjem narudđbe ćete biti automatski uključeni u nagradnu igru. U ovu svrhu, ako se dobrovoljno odlučite uključiti u nagradnu igru, organizator - MUZIKER, a.s., sa sjedištem Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, OIB: 35840773 (u nastavku „organizator“) će obraditi broj vaše narudžbe i vaše podatke za kontakt kao što su ime i prezime, e-mail, adresa i broj tekefona u smislu čl. 6 stav. 1 slovo. f) Odredbi Europskog parlamenta i vijeća (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka fizičkih osoba, kojim se poništava smjernica 95/46/ES (opće odredbe o zaštiti podataka).Vaše osobne podatke će organizator obrađivati u svrhu uključivanja u nagradnu igru, izvlačenje dobitnika i kontaktiranja u svrhu predaje nagrade. Kao osoba koje se to tiče imate pravo bilo kada odbiti ovu obradu. Sve informacije vezane za zašitu osobnih podataka uključujući vaša prava su objavkjene na nasoj web stranici u sekciji „Zaštita osobnih podataka".

* OPĆI UVJETI NAGRADNE IGRE MUZIKER

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati