cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Otkrivanje Pravila i odredbi

1. Organizaror nagradne igre:

Organizator nagradne igre je Muziker a.s., sa sjedištem na adresi Einsteinova 18, 851 01 BRATISLAVA 5, Slovakia, OIB: 35840773, registriran u Trgovačkom registru Suda Bratislava I, Odjeljak Sa, Broj. 3337/B.

2. Trajanje nagradne igre:

Nagradna igra počinje 19.09.2018 i traje do 31.12.2018 uključuje datume početka i završetka pojedinih nagradnih igara, koje će se održavati na bazi, počevši od datuma početka anagradne igre sa završetkom datumom kraja nagradne igre.

3. Nagrade:

Nove nagrade svaki tjedan!
Informacije o nagradama će biti dostupne na:
www.muziker.hr/giveaway-competition

4. Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri:

Sudjelovati mogu svi građani Europske Unije, koji su navršili 18 godina i imaju punu pravnu sposobnost. Sudjelovati ne mogu zaposlenici organizatora ili osobe koje su na bilo koji način (poslovni ili privatan) povezani s organizatorom i njegovim zaposlenicima.

4.1. Da bi mogli sudjelovati, potrebno je   izvršiti bar jednu kupnju u Muziker web trgovini za najmanje 75 kn. Svaka kupnja mora biti dovršena u okviru tjedna u kojem se odvija konkretna nagradna igra.

4.2. Da bi postali važeći sudionik nagradne igre, potrebno je da prilikom kreiranja narudžbe upišete kod koji je specificaran za taj tjedan u kojem radite online narudžbu.

Sudjelovanje u nagradnoj igri će biti prihvaćeno od sljedećim uvjetima:

Upotrebom tjednog posebnog koda pri predaji narudžbe sudionik završava i potvrđuje njegovo sudjelovanje te se u cijelosti slaže s uvjetima i odredbama nagradne igre.
Kao sudionici prihvaćaju se samo oni sudionici koji ispunjavaju sve uvjete ovog natjecanja. Organizator zadržava pravo na konačnu procjenu zadovoljenja uvjeta natjecanja od strane sudionika.Organizator donosi konačnu odluku o svim pitanjima koja se odnose na natjecanje i njegovu provedbu tijekom procesa naručivanja, sudionik  potvrđuje svoje sudjelovanje, i njegovo sudjelovanje se prihvaća.
Izvlačenje dobitnika će organizator ostvariti neposredno nakon završetka nagradne igre za relevantan tjedan. Sudionik će biti identificiran pomoću e-maila koji je upisao prilikom kupnje i koji je upisao u prijavu u nagradnu igru. 
Organizator može od sudionika prilikom isporuke nagrada zatražiti dokumente koji potvrđuju da sudionik ispunjava sve uvjete, identitet i dob dobitnika.

Prijavom u nagradnu igru, sudionik je suglasan s  korištenjem svog imena, adrese, države  i fotografije u bilo kojem promotivnom materijalu od strane Muziker-a, a.s. Sudionik daje svoj pristanak da organizator slobodno koristi njegove osobne podatke u svrhu promidžbe nagradne igre kao i za promoviranje "organizatora", njegovih proizvoda i usluga, u svrhu organiziranja drugih događaja i natjecanja ili u marketinške svrhe, a posebno njihovu besplatnu objavu i širenje u masovnim medijima (uključujući internet) i promotivnim materijalima organizatora, kao i za kreiranje i javno korištenje slika i drugih vizualnih, audio i audiovizualnih snimaka sudionika u mas medijima  bez naknade.  Suglasnost sudionika se dodjeljuje za cijelo vrijeme trajanja nagradne igre i  (10) godina nakon završetka nagradne igre. Prijavom u ovo natjecanje, sudionik prihvaća obaveze koje su vezane za ove Uvjete i odredbe.

Sudjelovanje u nagradnoj igri ne može biti provođeno pravnim putem. že se provoditi pravnim sredstvima. Nagrade se ne mogu prenositi i nije moguća zamjena za novac.

Sudionik nageradne igre koji osvoji nagradu mora koji pobijedi cijenu mora napisati post na INSTAGRAM-u ili FACEBOOK -u u kojem će  gdje će označiti i spomenuti muziker.com. Taj post mora biti pristupan dijeljenju, kako bi ga mogli dijeliti putem naših društevnih i medijskih kanala.

Sudionici nagradne igre nemaju pravo, na temelju ili vezano za nagradnu igru, zahtijevati bilo kakvu alternativu ispunjenja obaveza organizatora, osim onih koji su izričito navedeni u ovim Uvjetima i odredbama.

Odluka organizatora o svim pitanjima koja se odnose na natjecanje bit će konačna i neće se sklopiti nikakva korespondencija.

Organizator također zadržava pravo na diskvalifikaciju bilo kojeg sudionika koji je prekršio bilo koji primjenjiv zakon (uključujući i zakon o autorskim pravima) ili na drugi način kršio intelektualno vlasništvo bilo koje druge osobe; koji su ušli u natjecanje ili su dobili nagradu prijevarom ili kršenjem ovih Uvjeta, ili ponašanjem suprotno dobrom moralu (sudionik ili druga osoba). Svaki sudionik razumije  i suglasan je s time da bi kršenje bilo kojeg od ovih Uvjeta i uvjeta moglo dovesti do toga da organizator diskvalificira tu osobu, bez obrazloženja i prethodnog upozorenja; odluka organizatora je konačna.

Torganizator zadržava pravo vršiti izmjene u Uvjetima i odredbama nagradne igre bez prethodne najave, a te će promjene biti objavljene kao dodatak ovim Uvjetima i odredbama.
Web-stranica: www.muziker.hr/giveaway-competition.

Sudionik može  sudjelovati u nagradnoj igri samo ako kupi proizvod/proizvode za više od 75 kn.

Sudionik pri sudjelovanju prima na znanje da nagrade mogu biti predmet oporezivanja dohotka (prema Zakonu 595/2003 o oporezivanju dohotka). Dobitnik snosi fiskalnu odgovornost.


Bratislava, 12. 09. 2018