cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Seymour Duncan Thrash Factor Dave Mustaine Signature Bridge

Električna gitara humbucker pickup od firme Dave Mustaine. Thrash Factor humbucker ponovno stvara jedinstveni ton Daveovog omiljenog JB-a, koji je snimio neke od najslikovitijih albuma. Godine 1990. Megadeth je objavio svoj četvrti album "Rust In...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave.
169 €
1.273,33 kn
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
169 €
1.273,33 kn

Kod proizvoda: S MUSTAINE BLK | ID: 271379

Seymour Duncan Thrash Factor Dave Mustaine Signature Bridge

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Električna gitara humbucker pickup od firme Dave Mustaine. Thrash Factor humbucker ponovno stvara jedinstveni ton Daveovog omiljenog JB-a, koji je snimio neke od najslikovitijih albuma. Godine 1990. Megadeth je objavio svoj četvrti album "Rust In Peace". Široko se smatra jednim od najslikovitijih i najutjecajnijih metalnih albuma svih vremena, njegovim ritmovima, složenim aranžmanima, prebacivanjem signatura vremena i plamenim dvostrukim klavirima gitare, koji su pokazali majstorstvo svojega zanata. Tijekom snimanja albuma Dave se snažno oslanjao na jednu gitaru, napunjenu s Seymour Duncan JB u mostu i 59 model u vratu. Prema Daveu, taj JB imao je ton koji se razlikovao od JB-a - i postao dio svog potpisnog zvuka. Usko smo surađivali s Daveom kako bismo ponovno stvorili ton i dojam njegovog omiljenog JB-a, u konačnici mijenjali proces namotavanja kako bismo postigli ton koji je tražio - u usporedbi s standardnim JB modelom, niskim krajem Thrash Faktora je čvršći, srednje vrijednosti su blago pijan, a vrhovi su agresivniji. Dave Mustaine Signature Thrash Factor je ručno izrađen u Santa Barbari, Kalifornija.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD