Fluid Audio F5 Complete Studio SET

Aktivni studijski monitori | Kod proizvoda: FLA-F5-COMPLETE-SET | ID: 325205

Fluid Audio F5 Complete Studio SET

Fluid Audio F5 Complete Studio SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Ponuđena konfiguracija

Snaga

Snaga (Watt)

70

Zvučniki

Woofer

5"

Razina zvučnog tlaka (SPL)

Proizvodi u setu

1 x

Fluid Audio F5 Black

Fluid Audio F5 Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

F5 studio monitora je model koji je započeo sve za Fluid Audio. Fluid Audio nevjerojatno pristupačan F5 monitor donosi mnogo tehnologije i vrijednosti na stol. Stražnja ploča pojačala ne sadrži samo XLR i TRS ulaze za više profesionalnih aplikacija, također smo uključili RCA ulaz za više "potrošačke" aplikacije. Pojačalo ima velikodušan hladnjak za duge miješanje. Većina monitora ima svoju toplinu koja se zagrijava unutar ormarića gdje se stvara sva toplina i ne može pobjeći. IC-ovi pojačala F5 postavljeni su izravno na hladnjak, tako da se toplina može bezopasno odvesti od vozača i internih strujnih krugova. Pojačalo također ima nešto što se u njegovoj klasi ne može pohvaliti - jedan sklop čekanja koji isključuje pojačalo nakon 20 minuta neiskorištenja. Crna boja. Specifikacije: Frekvencijski odziv: 49 Hz - 22 kHz (+/- 3dB) - Crossover frequency: 2,5 kHz - Niska frekvencijska pojačala: 40 watt - Visoka frekvencija jačina pojačala: 30 watt - Veličina (jednostruki monitor): 10,25 "x 6.9 "x 7.7" / 260 x 176 x 195 mm - Težina (jedan monitor): 11 lbs / 5 kg. Prodano kao par.

1 x

Fluid Audio SRI-2

Fluid Audio SRI-2

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sučelje. S robusnom aluminijskom šasijom, SRI-2 sučelje je snažan komad opreme koji podsjeća na studije "stare škole". Uz upečatljiv dizajn dolazi iznimna kvaliteta i funkcionalnost audiozapisa 21. stoljeća. Najbolji u klasi digitalni pretvarači hvatanje detalja nijanse svake snimke. Veliki gumb za glasnoću pruža točnu kontrolu razine izlaza, a izravno nadgledanje omogućuje praćenje nulte latencije. 2 kombo ulaza XLR / TRS prikladno su montirani na prednjoj strani SRI-2, tako da možete lako priključiti vaš instrument ili mikrofon. Uistinu jedinstvena inovacija SRI-2, međutim, je mogućnost prebacivanja zvučnika, što vam omogućuje da AB svoj spoj na dva zvučnika.

1 x

Superlux HD681 EVO BK

Superlux HD681 EVO BK

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dinamične studio slušalice s polu otvorenom konstrukcijom koje kombiniraju visoku kvalitetu zvuka s modernim dizajnom. Opremljeni su s neodimijskim vozačima vage s promjerom od 50 mm, odvojivim 1 m i 3 m ravnim, jednostranim kabelom i 3,5 mm stereo zlatnim priključcima. Zvučni jastučići izrađeni su od glatke umjetne kože i pružaju veliku udobnost čak i tijekom duljeg korištenja. Slušalice rade s frekvencijskim odzivom od 10-30000 Hz, nominalnom impedancijom od 32 Ohm i osjetljivosti od 98 dB SPL. Uključene su torbe za slušalice i jedan par dodatnih vješalica za uši. Težina (bez kabela): 276 g, crna boja.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Fluid Audio F5 Complete Studio SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Fluid Audio F5 Complete Studio SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati