cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Steinberger SST-109

5
Strukture Steinberger SST-109 su žice s dvostrukim lopaticama za Steinbergerove basove bez glave. Ove žice s dvostrukim kuglicama zaključavaju se na mostu zbog nevjerojatne stabilnosti Steinbergerovog potpisa. Oni također olakšavaju ekstremno...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: SST-109 | ID: 271388

Steinberger SST-109

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Strukture Steinberger SST-109 su žice s dvostrukim lopaticama za Steinbergerove basove bez glave. Ove žice s dvostrukim kuglicama zaključavaju se na mostu zbog nevjerojatne stabilnosti Steinbergerovog potpisa. Oni također olakšavaju ekstremno brze izmjene niza. Staknite na par Steinbergerovih SST-109 dvostrukih kugli i bacajte ih u skladu s preciznim mikrometrom, a ne standardnim tunerima - kada se podešavate, ostanete u skladu. Kada trebate ponovo spojiti Steinberger, ne gledajte dalje od Steinbergerovih dvostrukih lopti poput SST-109. Mjerila .045, .065, .085, .105.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Debljina

Namota

Srž žice

Završni


Materijal

Dimenzije i težina

Dužina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5

Črt R.

Ukupan dojam

Datum
26.06.2023

Top! Awesome strings for mine 1987 Steinberger XL2